search
Na twee seizoenen 'Bridgerton' stopt deze actrice ermee
Series / Nieuws

Na twee seizoenen 'Bridgerton' stopt deze actrice ermee

Bridgerton-ster Phoebe Dynevor keert niet terug voor het derde seizoen van Bridgerton.

Ondanks dat Bridgerton een succesvolle serie is, staan niet alle acteurs te popelen om lang in de serie te verschijnen. Phoebe Dynevor keert bijvoorbeeld niet terug voor het derde seizoen.

Dynevor speelt Daphne Bridgerton in de serie. Dat is de oudste dochter van de titulaire familie, en in het eerste seizoen stond haar personage centraal vanwege haar huwelijk met Rége-Jean Page's Simon Basset, de Duke of Hastings.

Bridgerton seizoen 3


Net als in de boeken van Julia Quinn waar Bridgerton op gebaseerd is, volgt ieder seizoen van de serie het verhaal van een ander lid van de Bridgerton-familie. Daphne stond dus centraal in het eerste seizoen, gevolgd door Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey.

Dynevor verscheen slechts in iets meer dan de helft van seizoen met een kleine rol. Aangezien zij haar seizoen al gehad heeft, is het dus niet zo gek dat ze even uit de spotlight gehaald wordt en in het derde seizoen dus helemaal niet hoeft te verschijnen.

"Tja, ik heb mijn twee seizoenen gedaan," vertelde ze tegenover Variety. "Ik heb gedaan wat ik met het personage wilde en ze had een goed verhaal. Als ze me terugvragen in de toekomst, dan wie weet?"

Een terugkeer is dus alles behalve uitgesloten. Het derde seizoen, dus zonder Daphne Bridgerton, moet dit jaar nog verschijnen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen