James Gunn begint met het DC-Universe weer helemaal opnieuw

Het DC-Universe wordt helemaal opnieuw gemaakt

Na een reeks aan films en televisieseries wordt de DC wereld vanaf de grond opgebouwd.

Glenn Walsh, 31 januari 2023 12:21

De Amerikaanse regisseur James Gunn bekend van films als Super en Guardians of the Galaxy staat samen met filmproducent Peter Safran voor een uitdaging. Zij gaan namelijk samen het universum van de DC-comics nieuw leven inblazen.
Zo zegt de Amerikaanse acteur Dave Bautista in ieder geval. Hij is voor Gunn geen vreemde, daar hij in de Guardian of the Galaxy-films de rol van Drax The Destroyer speelde. Hij vertelt dat na al het gedoe rondom het vervolg van het DC universum de hele boel gestopt wordt en de twee filmmakers het weer helemaal opnieuw gaan aanpakken.

Henry Cavill exit, Dave Bautista exit

Recentelijk was er nog wat gedoe over dat acteur Henry Cavill nu wel of niet de rol van Superman weer op zich zou nemen. Samen met Batman is Superman toch wel een van de meest bekende gezichten van DC. Gunn had later toch een gesprek met Cavill en vertelde hem zijn plannen en dat het er voor Cavill als Superman toch op zit.

Ook Bautista heeft vrede met het einde van zijn inbreng. Hij vervolgt dat hij in zijn gesprekken met Gunn heeft gehoord dat ze nu een plan aan het maken zijn voor de komende 15 jaar. Volgens hem is het dan meer dan logisch om helemaal opnieuw te gaan beginnen en daarmee met jongere acteurs aan de slag te gaan.

Een van de DC-series die in ieder geval nog loopt is The Flash. Kijk alle afleveringen op Netflix.

Lees meer over: James Gunn, Peter Safran, Guardians of the Galaxy, Henry Cavill, Dave Bautista, DC, Netflix, The Flash

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws