Het personage dat de fans van 'Bridgerton' haten

Eén personage uit 'Bridgerton' wordt door de fans niet gewaardeerd.

Bas de Kramer, 21-10-2022 18:06

Het kostuumdrama Bridgerton wordt erg goed bekeken. Door historische thema's "‹"‹te combineren met een moderne aanpak, is de serie erin geslaagd zeer veel kijkers aan zich te binden. Ook de personages zijn, hoewel uit een andere tijdsperiode, zo herkenbaar mogelijk gemaakt zodat ze ook aanslaan in de huidige tijd. Er is echter één personage waar de meeste kijkers toch echt een hekel aan hebben.
Het betreft Elosie Bridgerton en hieronder tref je de redenen aan waarom zij zo gehaat is.

Constant klagen
Eén van de redenen waarom fans Eloise vervelend vinden, is omdat ze te veel klaagt, wat gezien haar omstandigheden als lid van de familie Bridgerton niet altijd op zijn plaats is.

Gebrek aan medeleven
Fans vinden dat Eloise nogal egocentrisch overkomt. Ze luister nauwelijks naar anderen en toont weinig empathie. Dit geldt vooral in situaties waarin Eloise ongevoelige opmerkingen maakt, zoals wanneer ze stelt dat het huwelijk een valstrik is tegen haar gelukkig getrouwde moeder en haar oudere zus Daphne

Eendimensionale persoonlijkheid
Een ander ding waar fans een punt van maken, is haar eendimensionale persoonlijkheid. Sommige fans vinden dat haar karakter veel uitgebreider had kunnen zijn in plaats van haar hele leven te wijden aan de zoektocht naar Lady Whistledown.

Kijk Bridgerton op Netflix.

Het geheime attribuut achter de erotische scenes van kostuumdrama Netflix

Nog meer 'Bridgerton' om van te genieten met spin-off in de maak

Bron: Startefacts

Lees meer over: Bridgerton, eloise, fans, haten

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix