Originele Wednesday-actrice op 64-jarige leeftijd overleden

Originele Wednesday-actrice overleden

Lisa Loring, die als eerste de rol van Wednesday Addams speelde, is overleden.

Nina Beerendonk, 31 januari 2023 16:08

Lisa Loring is afgelopen zaterdag op 64-jarige leeftijd overleden. De actrice speelde onder andere Wednesday Addams in de eerste live-action serie van The Addams Family.
Lorings dochter Vanessa Foumberg heeft bevestigd dat haar moeder is overleden als gevolg van complicaties door een beroerte. "Ze ging vredig heen met haar beide dochters die haar handen vasthielden", vertelde Foumberg aan Variety

Eerste Wednesday

Loring speelde in de jaren 60 twee seizoenen lang de rol van Wednesday. Daarna ging ze door met series als The Pruitts of Southampton, The Girl From UNCLE, Fantasy Island en meer.

Lorings vriendin Laurie Jacobson bevestigde het nieuws ook via een verklaring op Facebook. "Het is met grote droefheid dat ik de dood van onze vriendin, Lisa Loring, meld. 4 dagen geleden kreeg ze een zware beroerte veroorzaakt door roken en hoge bloeddruk. Ze lag al 3 dagen aan de beademing".

"Gisteren maakte haar familie de moeilijke beslissing om het te verwijderen en ze is gisteravond overleden. Ze is ingebed in het tapijt van de popcultuur en altijd in ons hart als Wednesday Addams"
.


Lees meer over: Lisa Loring, The Addams Family, Wednesday, Wednesday Addams

Populair nieuws