search
Topactrices verwisselen van lichaam in nieuwe film van Amazon Studios
Films / Nieuws

Topactrices verwisselen van lichaam in nieuwe film van Amazon Studios

Julia Roberts en Jennifer Aniston zullen te zien zijn in deze body-swap komedie van regisseur Max Barbakow.

Eén zekerheid is dat we in deze body-swap film Jennifer Aniston en Julia Roberts in de hoofdrollen gaan zien.

Na een verhitte biedingsoorlog tussen diverse studios en streamingsdiensten was het uiteindelijk Amazon Studios die er met de buit vandoor ging.

Regisseur


Wij kennen regisseur Max Barbakow voornamelijk van zijn werk aan Palm Springs uit 2017. Dit was de eerste speelfilm welke hij regisseerde. Deze eerste film van zijn hand scoort goed op IMDB met een 7.4/10. Op Rotten Tomatoes scoort de film maar liefst met 94%, een hele goede score.

De film


Afgezien van het feit dat we weten dat Jennifer Aniston en Julia Roberts in de hoofdrollen te zien zullen zijn weten we nog niets. De momenteel nog titelloze film heeft nog geen plotdetails dus we hopen hier snel meer over te horen.

Aniston en Roberts


Aniston heeft recent samen met Adam Sandler een mooi succes gehad met de film Murder Mystery. 31 maart aanstaande kunnen we dan ook Murder Mystery 2 gaan streamen.
In een Ticket to Paradise uit 2022 welke goed ontvangen werd zagen we Roberts weer herenigd worden met George Clooney.

Het is dus erg begrijpelijk dat dit filmproject met deze twee hoofdrolspeelsters een grote aantrekkingskracht heeft en dat vele partijen hierin geïnteresseerd waren.

Amazon Studios


Amazon Studios was dus de grote winnaar in dit geval. Leuk feitje is dat uiteindelijk de film een keer te streamen zal zijn op Prime Video.

Zie hieronder de trailer van de succesvolle film Palm Springs van Max Barbakow. Hopelijk kunnen we snel meer delen over de nu nog titelloze film met Roberts en Aniston.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen