Nee, er komt helemaal geen 'Queen’s Gambit 2'

Nee, er komt helemaal geen 'Queen’s Gambit 2'

Het kleine sprankje hoop dat ontstond voor een tweede seizoen werd snel gedoofd.

Fleur van Laar, 31 januari 2023 17:25

Na het enorme succes van het eerste seizoen van The Queen's Gambit staan kijkers al een lange tijd te popelen om weer in de serie te mogen duiken. Helaas gaat dit lange wachten gepaard met een erg bitter resultaat.
Het eerste seizoen lanceerde in 2020 en bleef een lange tijd in de Netflix top 10 staan. The Queen's Gambit volgt het leven van een wees en schaakwonder, Elizabeth Harmon, tijdens haar missie om een topschaakster te worden terwijl ze worstelt met emotionele problemen, drugs en alcoholverslaving.

Geen vervolg

Actrice Anya Taylor-Joy heeft de geruchten over een tweede seizoen van The Queen's Gambit de kop ingedrukt na een tweet op haar account vanochtend waarin ze liet doorschemeren dat er misschien een seizoen in de maak is.

De Emmy-genomineerde actrice bevestigde dat haar Twitter-pagina vandaag werd gehackt nadat een tweet met de tekst "The Queen's Gambit Season 2" een paar uur daarvoor mensen aan het praten bracht.

De actrice deelde op de verhalen sectie van haar Instagram account: "Mijn Twitter is gehackt. Excuses voor alle ongemakken. Ik ben het niet!".

Het eerste seizoen is nog steeds te streamen op Netflix.
Lees meer over: Anya Taylor Joy, Netflix, The Queens Gambit, Bill Camp

Populair nieuws