Bloedstollende misdaadserie 'Incognito' bijna te zien op Videoland

Misdaadserie 'Incognito' in februari op Videoland

Zal deze Videoland-versie van 'Undercover' zijn rivaal bij Netflix kunnen evenaren?

Mitchell van Vuren, 1 februari 2023 08:04

Een nieuwe misdaadserie van eigen bodem dient zich aan: de Videoland Original Incognito. Een undercover-agent infiltreert het leven van de doodgewone Lize om te bezien welke maskers zij allemaal voorhoudt. Check snel hieronder de teaser!
De misdaadserie past goed in het rijtje misdaadseries Sleepers en Judas, die al eerder uitkwamen bij Videoland. Maar of het hetzelfde succes als de Netflix-variant Undercover zal gaan behalen, is voor nu de grote vraag.

Volgens RTL zal het verhaal gaan over undercover-agent Felix, gespeeld door Dragan Bakema, die het leven van Lize infiltreert, die wordt gespeeld door Melody Klaver. De scheidslijn tussen wat echt is en wat niet vervaagt, en brengt Felix al gauw in levensgevaar.

Bijna te zien bij Videoland

De spannende misdaadserie is geproduceerd door Chantal van der Horst voor Column Film en is geregisseerd door Thomas Korthals Altes. Vanaf 17 februari zal de zesdelige serie te vinden zijn in de catalogus van Videoland.

Bekijk hieronder vast de eerste beelden van Incognito!


Lees meer over: incognito, undercover, dragan bakema, melody klaver, crime, misdaad, undercover, politie, serie, nederlandse

Populair nieuws