Jack Quaid deelt bloederige foto vanaf set 'The Boys' seizoen 4

Bloederige foto vanaf set 'The Boys' seizoen 4

Acteur Jack Quaid heeft een bloederige foto gedeeld vanaf de set van The Boys.

Niels Arts, 1 februari 2023 07:21

Jack Quaid, de acteur van Hughie in The Boys, heeft een bloederige foto gedeeld op Instagram van tijdens het filmen van het aankomende vierde seizoen.
Het zal ook eens niet. Fans van The Boys zullen maar al te goed weten hoe vaak het voorkomt dat Hughie volledig onder het bloed van een ander zit. Gelukkig niet van zichzelf, in ieder geval, maar de situaties zijn vaak verre van ideaal.

The Boys seizoen 4

De Amazon Prime Video-serie The Boys is namelijk een bloederige rit van begin tot einde. Momenteel staan er drie seizoenen van online, met het vierde seizoen momenteel in productie. Op de Instagram-foto zien we dat ook in seizoen vier Hughie het zwaar te verduren gaat krijgen, maar laten we eerlijk zijn: wie had dat anders verwacht?

In de reacties op zijn Instagram-post reageert het account van The Boys gepast: "Nieuwe look voor Hughie, we hebben hem nog nooit zo bedekt in bloed gezien."

Het vierde seizoen van The Boys moet dit jaar nog verschijnen. Hoewel we er nog niets van hebben gezien, lijkt een release in de zomer of herfst vrij waarschijnlijk.

The Boys is te zien op Prime Video.


Lees meer over: The Boys, Jack Quaid, Amazon Prime Video, seizoen 4

Populair nieuws