Februari wordt dé maand van Britse en Ierse series op NPO Plus

NPO Plus kan rekenen op veel nieuwe aanwas uit Groot-Britannië deze maand.

Mitchell van Vuren, 01-02-2023 14:36

De maand februari vormt weer een goudmijn voor abonnees van NPO Plus, die kunnen rekenen op meerdere sterke internationale series. Ditmaal staan er series uit Ierland, Wales en Engeland op het menu. Check ze gauw hieronder!

Normal People | BNNVARA | Vanaf 2 februari op NPO Plus en vanaf 28 februari op NPO2 en NPO Start


De twee jonge geliefden Marianne en Conell komen allebei uit volstrekt andere milieus in Ierland, maar dat kan het aangaan van een romantische verhouding niet weerhouden. Wanneer de moeder van Connell start als poetsvrouw bij de ouders van Marianne, betekent dat ook het prille begin van hun geheime relatie.

Leer meer over de serie bij NPO Start, of bekijk de trailer gauw hieronder!


Hidden 3 | KRO-NCRV | Vanaf 1 februari op NPO Plus en NPO 2


Politie-inspecteur Cadi John heeft zich laten overplaatsen naar Wales om voor haar zieke vader te kunnen zorgen. Wat volgt zijn meerdere curieuze zaken, waaronder een onderzoek naar een lijk in een rivier en de betrokkenheid van twee broers met duistere geheimen"

De eerste 2 seizoenen met andere politiezaken zijn nu al te streamen bij NPO Plus.


The Responder | KRO-NCRV | Vanaf 17 februari op NPO Plus en NPO 2


Martin Freeman speelt in dit Britse politiedrama de politieagent Chris Carson die vaak in aanraking komt met de onderwereld van Liverpool. Dit komt maar slecht samen met zijn bestaande psychologische problemen. Hij zit er dan ook totaal niet op te wachten om een nieuwe partner, Rachel, op te moeten leiden"


Lees meer over: hidden, the responder, normal people, internationale series, politie, crime, misdaad, iers, brits, engels, welsh, npo, npo plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix