Wednesday moet single blijven in seizoen 2 vindt actrice

Wednesday-actrice is niet klaar voor een relatie

Hoewel fans meer liefdesdrama willen zien, vindt actrice dat Wednesday single moet blijven in seizoen 2.

Adrienne Koolen, 1 februari 2023 15:17

In seizoen 1 van Wednesday heeft onze favoriete Addams het wel druk gehad met alle jongens om haar heen. Hoewel veel fans Wednesday graag in een relatie zien, is deze actrice er helemaal niet mee eens.
Het zal misschien een verrassing zijn voor velen, maar het is niet Jenna Ortega die dit gezegd heeft. Het is haar co-star Emma Myers, die Wednesday's beste vriendin Enid Sinclair speelt.

Enid was in het eerste seizoen betrokken bij het moordmysterie dat Wednesday op probeerde te lossen. Zo zijn ze dan ook goed bevriend geraakt met elkaar en heeft Enid niet alleen het moordmysterie, maar ook Wednesday's liefdesleven goed kunnen volgen.

Nog even geen relatie

Hoewel Enid misschien ontzettend enthousiast zou worden van het idee dat Wednesday een relatie kan krijgen, is Myers iets minder uitbundig. De jonge actrice vindt juist dat Wednesday even zou moeten wachten met een relatie.

Dit is wat ze erover zei in een interview met Variety:
"Alles is mogelijk in de serie. We hebben helemaal niet echt over richting gesproken, dus ik weet niet echt wat het plan is voor wat dan ook. Ik heb wel het gevoel dat Wednesday in ieder geval voor een tweede seizoen single moet blijven. Ze heeft net een heel fiasco gehad met haar mannen, ze moet het even opzij leggen".

Bekijk hieronder een video over Wednesday en Tyler en stream Wednesday op Netflix.

Lees meer over: Wednesday, The Addams Family, Jenna Ortega, Emma Myers, Enid Sinclair

Populair nieuws