search
Gewelddadige Marvel-serie 'Hit Monkey' krijgt nieuw seizoen
Series / Nieuws

Gewelddadige Marvel-serie 'Hit Monkey' krijgt nieuw seizoen

\'Hit Monkey\' is één van de weinige series die niet in het grotere MCU passen

De Marvel serie Hit Monkey, over een Japanse makaak en de geest van een huurmoordenaar, krijgt een tweede seizoen.

De stad die nooit slaapt


Dit maakte Marvel.com bekend. Het tweede seizoen zal opnieuw gefocust zijn op Hit Monkey (Fred Tatasciore) en Bryce Fowler (Jason Sudeikis).



Het eerste seizoen eindigde met het onwaarschijnlijke paar op weg naar 'de stad die nooit slaapt', New York City. Wat voor bizarre, gewelddadige en hilarische dingen ze daar gaan beleven kunnen we hopelijk binnenkort gaan zien.

Nieuwe toevoeging


Naast de bekende namen als Olivia Munn, George Takei en Ally Maki zal ook Leslie Jones, bekend van Saturday Night Live zich bij de cast voegen. Wat haar rol zal zijn is nog onbekend.



Een groter Marvel universum


Officieel was Hit Monkey onderdeel van een groter Marvel universum. Ook M.O.D.O.K en Howard the Duck zouden eigen animatieseries krijgen, die daarna samen zouden komen in Marvel's Th Offenders.

Deze plannen waren helaas geschrapt en, met uitzondering van één seizoen van M.O.D.O.K, met Patton Oswald, is geen van hen ooit waarheid geworden.

Wanneer het tweede seizoen van Hit Monkey te zien zal zijn is nog niet duidelijk. Tot dan kun je wel het eerste seizoen op Hulu terugkijken!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen