search
Netflix onthult stomende beelden uit 'Sex/Life' seizoen 2
Series / Nieuws

Netflix onthult stomende beelden uit 'Sex/Life' seizoen 2

Het heeft even geduurd, maar vanaf 2 maart zien we hoe Sarah's leven verder gaat.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Netflix-drama Sex/Life, gebaseerd op 44 Chapters About 4 Men van BB Easton, begon in 2021, en nu zien we dan eindelijk het vervolg.

De schrijfster is van huis uit psycholoog. Zij raakte geïnspireerd door de memoires van komieken zoals Chelsea Handler, maar ook door de 50 Shades of Grey boeken.

Huismoeder en bad boy


De serie heeft een relatief eenvoudig verhaal, met de nodige sensuele scènes. Billie (Sarah Shahi) is gelukkig getrouwd maar ontevreden. Wanneer haar ex-vriend, de platenproducer Brad (Adam Demos), haar probeert terug te winnen wordt haar rustige leventje danig opgeschud. Haar partner Cooper (Mike Vogel) heeft één en ander in haar dagboek gelezen en is daar niet echt vrolijk van geworden.

In seizoen 1 zagen we Billie's opwindende leventje voor haar huwelijk in de nodige flashbacks, met name haar relatie met Brad. Gezien de combinatie van stomende scènes met speelsheid gaat het nieuwe seizoen ongetwijfeld Billie's huidige leven onder de loep nemen.

Sex/Life seizoen 2 is vanaf 2 maart te zien op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen