Drie grote namen keren terug voor het laatste seizoen van 'The Flash'

Meer fan-favorieten in 'The Flash' seizoen 9

"Ik hoop dat zowel oude als nieuwe fans het gaaf gaan vinden"

Daan Kusen, 4 februari 2023 13:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Met de première voor het negende seizoen van The Flash slechts enkele dagen van ons vandaan kunnen we met zekerheid stellen dat deze oude bekenden terug komen.

Matt Letscher als Reverse Flash

Het is bekend dat Tom Cavanagh het meest bekend is geworden als Eobard Thawne / Reverse Flash, maar dat Matt Letscher de originele schurk speelde.

In enkele afleveringen van The Flash en in Legends of Tomorrow mocht Letscher 'zijn' Reverse Flash laten zien en nu, voor de finale, is hij nog één keer terug.

"We hebben een speciaal verhaal voor hem, iets dat we tot nu toe niet hebben kunnen vertellen," zegt showrunner Eric Wallace.Jessica Parker Kennedy als Nora West-Allen / XS

Jessica Parker Kennedy's Nora Allen duikt al op sinds seizoen 4 en is de toekomstige dochter van Barry Allen en Iris West.

In het redden van de wereld is haar bestaan in het heden niet altijd zeker geweest, soms zelfs helemaal uitgewist, maar toch wist ze haar Flash familie altijd te vinden.

Parker Kennedy zal overigens ook Medusa gaan spelen in de nieuwe Percy Jackson serie.

"The Flash is altijd een show over familie geweest, dus het is een feest om Jessica Parker Kennedy terug te hebben als Nora Allen / XS," aldus Wallace.Rick Cosnett als Eddie Thawne

Eddie Thawne is in het eerste seizoen van The Flash de vriend van Iris West. Hij is instrumentaal in de finale van dat eerste seizoen en keert in de loop van de serie, voornamelijk via flashbacks en avonturen in de tijd, af en toe nog eens terug.

"We zijn enorm blij om Rick terug te hebben. Rick was een belangrijk onderdeel van het eerste seizoen van de serie en om hem terug te hebben voor het einde van negen waanzinnige jaren is meer dan een privilege," vindt Eric Wallace.Het negende en laatste seizoen van The Flash begint op 8 februari op de CW. Wij moeten iets langer wachten totdat Netflix de afleveringen online zet.
Lees meer over: the flash, matt letscher, jessica parker kennedy, rick cosnett, dc

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws