'Yellowstone'-spinoff '1923' krijgt officieel een tweede seizoen

En hoofdrolspelers Harrison Ford en Helen Mirren zijn natuurlijk weer van de partij.

Zilko Tarici, 04-02-2023 14:24

Het werd al verwacht, maar nu is het ook officieel: Paramount+ heeft een tweede seizoen besteld van Taylor Sheridans Yellowstone-spinoff 1923.
De legendarische acteurs Harrison Ford en Helen Mirren spelen de hoofdrollen in de serie. En dat is ruim vier decennia nadat de twee samen waren te zien in Peter Weirs film The Mosquito Coast.

Sheridan liet in oktober nog weten dat 1923 net als 1883 werd opgezet als een een seizoen durende serie, maar uiteindelijk waren er nog zoveel verhalen te vertellen dat er besloten werd tot een tweede seizoen met acht afleveringen.

Daverend succes

Het groene licht voor een tweede seizoen hing natuurlijk ook sterk samen met de ontvangst van de serie. Maar dat zorgde niet voor problemen, want alleen al de eerste aflevering was goed voor ruim 7,4 miljoen kijkers in de Verenigde Staten.

Naast Ford en Mirren zijn er in 1923 ook rollen weggelegd voor Brandon Sklenar, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves, Jerome Flynn en Julia Schlaepfer.
Lees meer over: Harrison Ford, 1923, Helen Mirren, Paramount, Taylor Sheridan, Yellowstone

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in