Disney+ zet deze week 7 nieuwe afleveringen online, van o.a. het spannende 'Big Sky'

Disney+ zet deze week 7 nieuwe afleveringen online

Deze week pakt de streamingdienst flink uit met vooral veel thrillers, drama en animatie.

Glenn Walsh, 5 februari 2023 13:28

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Big Sky (seizoen 3 - aflevering 8)


Verschijnt op: 8 februari
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Disney+

Synopsis: Een privédetective en een voormalig politieagent proberen misdaadzaken op te lossen in de Amerikaanse staat Montana.
National Treasure: Edge of History (seizoen 1 - aflevering 10)


Verschijnt op: 8 februari
Genre: Actie / Avontuur
Kijk op Disney+

Synopsis: De 20-jarige dromer Jess Valenzuela start een avontuur om het mysterie rondom haar familie te ontdekken en met de hulp van haar vrienden probeert ze verloren schatten op te duiken.
Stolen Youth: Inside the Cult at Sarah Lawrence (seizoen 1)


Verschijnt op: 9 februari
Genre: Documentaire / Criminaliteit

Synopsis: Voormalige studenten van het Sarah Lawrence College over de invloed die Larry Ray in 2010 op hen had en de hersenspoeling en mishandeling die daarmee gepaard ging.
Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

8 februari: Santo Maldito (seizoen 1 - aflevering 1) - Drama / Thriller - Als de vrouw van Reinaldo in vegetatieve toestand is besluit hij haar leven te beëindigen. Op miraculeuze wijze komt zijn vrouw toch weer tot leven, maar dan beginnen alle problemen pas.

8 februari: Star Wars: The Bad Batch (seizoen 2 - aflevering 7) - Animatie / Avontuur / Actie - Een groep van experimentele elite-klonen proberen hun weg te vinden in het almaar veranderende universum na de gebeurtenissen van de Clone Wars.

10 februari: The Heir: The Freestyle Dynasty (seizoen 1 aflevering 13-16) - Reality-TV - Vijf wereldkampioenen in het freestyle rappen worden voor de eerste keer mentors en proberen nieuw talent aan te trekken naar de freestyle scene om zo geschikte opvolgers te vinden.

11 februari: Tokyo Revengers (seizoen 2 - aflevering 6) - Animatie / Actie / Drama - Hanagaki Takemichi realiseert zich aan het einde van zijn leven dat hij een onbevredigend leven heeft gehad. Plots wordt hij 12 jaar jaar terug in de tijd wakker en probeert alle noodlottige gebeurtenissen die staan te wachten te voorkomen.

Lees meer over: Big Sky, National Treasure, Edge of History, Santo Maldito, Star Wars, The Bad Batch, Stolen Youth, Inside the Cult at Sarah Lawrence, The Heir, The Freestyle Dynasty, Tokyo Revengers

Populair nieuws