Chris Pratt is terug als James Reece in 'The Terminal List'

Chris Pratt is terug in 'The Terminal List'

Het tweede seizoen van de spannende thriller komt snel naar Prime Video.

Glenn Walsh, 5 februari 2023 14:04

Het is nog geen jaar geleden dat het eerste seizoen van The Terminal List uitkwam en bleek zodanig goed dat het tweede seizoen in de maak is. Ster van de serie Chris Pratt laat dit weten in een bericht op sociale media.
Pratt is geen onbekende in de wereld van de spanning en avontuur. Na zijn humoristische rol als Andy Dwyer in de serie Parks and Recreation kreeg hij al snel rollen als die van Star-Lord in de filmreeks Guardians of the Galaxy en Owen Grady in de filmreeks van Jurassic World. Maar nu komt hij weer terug als Navy SEAL James Reece.

Een nieuw seizoen én een prequel

Naast deze aankondiging meldt hij ook dat er een prequel van de serie komt. Hij schrijft: "Spannend nieuws allemaal! Ik ben blij te melden dat ik de eer heb om mijn rol opnieuw te spelen als James Reece en dat ik daarnaast TWEE nieuwe project uitvoerend mag produceren met Prime Video…

…Allereerst het langverwachte tweede seizoen van de hitserie The Terminal List. En alsof dat nog niet genoeg was ben ik ook verheugd te melden dat we een Terminal List prequel aan het maken zijn."
De serie draait om Chris Pratt als voormalig Navy SEAL officier die onderzoekt waarom zijn voormalige troep tijdens een geheime missie in een hinderlaag viel.

Kijk alle afleveringen van The Terminal List op Prime Video.


Lees meer over: The Terminal List, Chris Pratt, Guardians of the Galaxy, Jurassic World, Parks and Recreation, Amazon, Prime Video

Populair nieuws