search
Kijk dit filmpje: fantastische parodie op de 'Last of Us' met Pablo Pascal in Mario Kart!
Series / Nieuws

Kijk dit filmpje: fantastische parodie op de 'Last of Us' met Pablo Pascal in Mario Kart!

In een geslaagde parodie op 'The Last of Us' speelt Pablo Pascal Super Mario.

NBC's Saturday Night Live had afgelopen weekend een steengoede grap. Zij hadden Pablo Pascal, de hoofdrolspeler van The Last of Us als gast en hebben samen met hem een parodisch filmpje opgenomen. In plaats van de videogame Last of Us ging het nu om een andere bewerking van een videogame naar een serie, dit keer ging het om de game 'Mario Kart'.

Mario Kart


In deze neptrailer van de serie 'Mario Kart' verandert het normaal gezellige en kinderlijke 'Mario Kart' in een zeer naar en dystopisch drama. In de trailer wordt de spot gedreven met de dramatisering van videogames in series. Dit keer geheel in Mario-stijl met iconische personages zoals Mario, gespeeld door Pablo Pascal, Luigi, Princess Peach, Bowser, Yoshi en Toad.

Trailer


Ga er maar eens goed voor zitten, want deze neptrailer is echt leuk en grappig in elkaar gezet en zal zowel voor 'Super Mario' liefhebbers als voor liefhebbers van The Last of Us zeer de moeite waard zijn.



Goed om te weten is overigens dat er van Universal Pictures ook een echte film van Mario zal verschijnen, te weten: The Super Marios Bros. Movie. Deze film zal eind maart in de bioscoop verschijnen.

Kijk de serie op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen