search
De meest bizarre scène in 'The Boys' is ní­et 'Herogasm'
Series / Nieuws

De meest bizarre scène in 'The Boys' is ní­et 'Herogasm'

De gekste scène in de serie is toch wel die tussen Deep, Cassandra en Ambrosia.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Boys is een satirische serie die superhelden op de hak neemt, naast de flinke dosis surrealistisch geweld. Voor het personage The Deep (Chace Crawford) geldt dat hij bezwaard is door zijn kieuwen en bang is voor afwijzing. Er zit echter een veel gekkere kant aan deze supe.

In seizoen 2 zien we zijn kieuwen voor het eerst, wanneer deze tegen hem praten.

Gesprekje met zichzelf


De supe voert een gesprek met zijn kieuwen, wat je hieronder ziet. Het wordt hierdoor duidelijk dat Deep een angst voor afwijzing heeft op grond van zijn afwijkende uiterlijk. Deze kieuwen (stem van Patton Oswalt) herinneren hem eraan dat hij vaak afstand heeft gehouden van anderen.



Er is echter een kant aan Deep's karakter waarin hij allesbehalve afstand houdt.

Deep en Cassandra


In seizoen 3 zien we de beruchte Herogasm scène, waarin hij seks heeft met de octopus Ambrosia. Nu is The Boys een serie met de nodige schokkende gebeurtenissen, alleen bleek het zo mogelijk nog een graadje erger te zijn. Deep stelt zijn vrouw Cassandra (Katie Breier) namelijk een trio voor met het desbetreffende weekdier. Deze clip kun je onderaan bekijken.

Afstotelijk voorstel


Hoe afstotelijk dit idee ook is, het illustreert Deep's karakter en ook de aard van zijn huwelijk. Zijn aquatische voorkeuren zijn duidelijk geen eenmalige uitspatting, Deep heeft gewoon een voorkeur voor zeedieren in plaats van mensen.

Huwelijk van vervreemding


De grimmige humor in de scène laat ook zien dat het huwelijk met Cassandra in weze een zakelijke overeenkomst is. Wanneer Deep zijn vrouw de les begint te lezen over de intelligentie van de octopus en dat ze het dier toch vooral bij haar juiste sekse moet aanspreken, wordt dit op een surrealistische manier verduidelijkt. Deze mensen hebben niets met elkaar gemeen.

Cassandra die van pure afkeer het bed uit springt is dan ook een gepaste afsluiting van de meest absurde en ook afkeer opwekkende scène uit deze spraakmakende serie.

Kijk The Boys op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen