search
Netflix dumpt film van Anna Kendrick over akelige seriemoordenaar
Films / Nieuws

Netflix dumpt film van Anna Kendrick over akelige seriemoordenaar

Er is waarschijnlijk ook nog goed nieuws voor de filmliefhebbers.

Het is niet de eerste keer dat Netflix een film laat vallen. Deze keer gaat het om een project met Anna Kendrick. Maar er is waarschijnlijk ook goed nieuws voor de filmliefhebbers.

Anna Kendrick is als actrice onder meer bekend van films als Pitch Perfect, Trolls en The Twilight Saga. Ze acteert in en produceert de door Netflix gecancelde film The Dating Game.

Blijven filmen


In 2021 raakte Netflix betrokken bij het script dat dan al enkele jaren rondzingt in Hollywood. Het project is nu, ondanks de plotselinge desinteresse van Netflix, niet stopgezet. De film is naar verwachting af in maart 2023, meldt What's On Netflix.

Bekijk op instagram


Nietsvermoedende match


The Dating Game vertelt het waargebeurde verhaal van een seriemoordenaar die tijdens zijn misdaadreeks meedoet aan een gelijknamig populair tv-spelprogramma. Hij wordt gekoppeld en mag op date met zijn nietsvermoedende match, gespeeld door Anna Kendrick.

Kritiek


De reden van annulering door de streamingdienst is net als bij de twee andere gedumpte films van dit jaar onbekend.

Misschien heeft het te maken met de kritiek van sommige kijkers op de vergelijkbare gruwelijkheden in Dahmer: Monster, The Jeffrey Dahmer Story.

Herbeleving trauma


Zulke beelden zouden seriemoordenaars onterecht humaniseren en nabestaanden opnieuw traumatiseren. Het is niet duidelijk of dit bij deze beslissing ook heeft meegespeeld.

Een beetje hoop


De film wordt wel aangeboden bij andere streamingdiensten. De kans bestaat dat we The Dating Game alsnog te zien krijgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen