Vijfde aflevering 'The Last of Us' eerder te zien op HBO Max

Vijfde aflevering 'The Last of Us' eerder te zien

Vandaag verscheen de vierde aflevering van de geliefde serie van HBO online.

Bram de Groot, 7 februari 2023 01:18

De vijfde aflevering van de HBO Max-serie The Last of Us gaat twee dagen eerder in première dan normaal. In plaats van dat de aflevering op maandag online verschijnt, debuteert de aflevering nu op zaterdag 11 februari.
In de States verschijnen de afleveringen altijd op zondag en vanaf vandaag staat de vierde aflevering op HBO Max in Nederland.

Titels van afleveringen
De vierde aflevering heet "Please Hold to My Hand" en de volgende vier afleveringen heten "Endure and Survive", "Kin", "Left Behind" en "When We Are in Need". De slotaflevering heeft nog geen titel gekregen.

De tv-serie is gebaseerd op de veelgeprezen videogame met dezelfde naam ontwikkeld door Naughty Dog voor de PlayStation. Schrijvers Craig Mazin en Neil Druckmann zijn tevens de uitvoerend producenten.

Slot op 13 maart
De volgende afleveringen na aflevering vijf van de hitserie verschijnen vervolgens weer gewoon op maandag, tot en met de seizoensfinale op 13 maart.


The Last of US speelt zich af in de Verenigde Staten, 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pedro Pascal), een geharde overlevende, wordt ingezet om het 14-jarige meisje Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen.

Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

Lees meer over: HBO Max, The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Nick Offerman, Murray Bartlett

Populair nieuws