search
Deze 3 toptitels kijk je voor een verrassend klein prijsje op Pathé Thuis
Films / Featured

Deze 3 toptitels kijk je voor een verrassend klein prijsje op Pathé Thuis

Joaquin Phoenix in een prachtrol, de horror van de bitterbal en een feelgood roadtrip.

Bij Pathé Thuis kan je een videotheek vol aan toptitels vinden, die je zo bij jou thuis kan streamen. Wij hebben voor jou een klein lijstje samengesteld van sterke films, die nu in de aanbieding over de plank gaan voor slechts €2,99 (in SD). Check ze gauw hieronder!

C'Mon C'Mon | Pathé Thuis



Joaquin Phoenix straalt in deze (voor hem) opmerkelijke rol van liefhebbende familieman. In deze feelgoodfilm ontstaat er tussen zijn negenjarige neefje en hem een bijzondere band tijdens een lange reis van Los Angeles naar New York en New Orleans.



Speak No Evil | Pathé Thuis



In deze Deens-Nederlandse horrorfilm is de boeman de Nederlander (met een speciale plek voor de bitterbal). Wanneer op vakantie een Nederlands en een Deens gezin met elkaar bevriend raken, overtuigen de Hollanders hun mede-Europeanen ervan om hen op te zoeken bij hen thuis. Maar in Nederland aangekomen zien de Denen in dat die Nederlanders vreemder zijn dan verwacht…



Hit the Road | Pathé Thuis



Tijdens een ruige roadtrip moet een Iraanse familie een harde realiteit accepteren, dat slechts langzaam duidelijker wordt aan de kijker tussen alle chaotische gebeurtenissen door. Een zieke hond en een hyperactief kind maken alles er ook niet beter op in de film, maar wel een stuk grappiger.

Aanbevolen artikelen