search
'Dexter'-spinoff over Trinity Killer wordt overwogen
Series / Nieuws

'Dexter'-spinoff over Trinity Killer wordt overwogen

Het personage werd in de oorspronkelijke serie gespeeld door de alom geprezen John Lithgow.

Arthur Mitchell, de grote schurk uit Dexter seizoen 4, wordt mogelijk het onderwerp van een spinoff-serie van Showtime. Deze mogelijkheid zou momenteel serieus worden overwogen.

Mitchell staat ook wel bekend als de Trinity Killer, en werd oorspronkelijk gespeeld door John Lithgow. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Lithgow terugkeert, aangezien zijn personage doodging in Dexter én het 15 jaar geleden is dat hij het personage op zeer overtuigende wijze speelde. Naar verwachting zal een spinoff dan ook gaan over een jongere versie van Mitchell.

Een Dexter-verse


Een serie over de Trinity Killer is een van de spinoff-series die Showtime momenteel overweegt. Ze willen namelijk hun series op net zo'n manier uitbouwen als Paramount+ recent deed met Yellowstone.

Paramount+ en Showtime maken overigens beide onderdeel uit van Paramount Global, dus het is niet geheel verrassend dat tactieken worden afgekeken.

Zeker gezien het feit dat vorige maand werd aangekondigd dat de streaming-app van Showtime wordt gefuseerd met Paramount+. Deze verandering geldt wel alleen voor de Verenigde Staten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen