search
Wat de Nederlandse kijkers van de nieuwste 'The Last of Us'-aflevering vinden
Series / Nieuws

Wat de Nederlandse kijkers van de nieuwste 'The Last of Us'-aflevering vinden

Lees hier wat het Nederlandse publiek vindt van de vierde aflevering van The Last of Us.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Last of Us aflevering staat nu live op HBO Max. Snel kijken dus, voordat je naar dit artikel terugkeert om te lezen wat het Nederlandse publiek er tot nu toe van vindt!

Nu we vier van de negen afleveringen van het eerste seizoen van The Last of Us erop hebben zitten, en we dus bijna op de helft zijn, kunnen we veilig zeggen dat de serie in de smaak valt. Maar wat vond Nederland van aflevering vier?

The Last of Us aflevering 4


In aflevering vier van The Last of Us zagen we vooral veel van Joel en Ellie, die samen hun reis voort zetten met als eindbestemming de locatie van Joels broer, Tommy.

Ze hopen dat hij hen naar de Fireflies kan leiden, die wel raad weten met de speciale conditie van Ellie. We hebben het hier uiteraard over het feit dat ze immuun is van het virus dat de hele wereld zoals we hem kennen vernietigd heeft.

Lees in de onderstaande Tweets enkele reacties op The Last of Us aflevering vier:En oh ja, de vijfde aflevering van The Last of Us verschijnt aanstaande zaterdag al in plaats van volgende week maandag. En daar is Torben erg blij mee!The Last of Us is nu te zien op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen