search
Hollywoodster George Clooney komt met meeslepende nieuwe thriller
Series / Nieuws

Hollywoodster George Clooney komt met meeslepende nieuwe thriller

De Hollywood superster gaat de wereld van de misdaad en spionage in.

Ongetwijfeld een van de grootste Hollywoodsterren van deze generatie heeft vele kijkers vermaakt met zijn acteerkwaliteiten. Maar ook achter de schermen timmert hij aan de weg. Binnenkort komt George Clooney met het gloednieuwe The Department.

Clooney maakt als uitvoerend producent samen met Grant Heslov de serie dat een bewerking is van de Franse serie Le Bureau des Légendes. Ook zal de 61-jarige Clooney aan de slag gaan als regisseur van de serie. Het moet bij Showtime op dezelfde hoogte komen als het Golden Globe-winnende Homeland.

Veel intrige en complexiteit


De serie zal draaien om het dagelijkse leven en operaties van agenten van de Franse buitenlandse veiligheidsdienst. Hierbij staat het 'Bureau of Legends' centraal die verantwoordelijk zijn voor het opleiden en begeleiden van undercoveragenten op langdurige missies binnen gebieden waar Frankrijk belangen bij heeft.

De serie zal worden geproduceerd onder de vlag van 101 Studios, Paramount+, Showtime en MTV Entertainment Studios en begint later dit jaar met de productie. De makers van de originele serie geven in ieder geval hun zege. Guillaume Pommier vertelt dat hij zich geen betere partner had kunnen voorstellen om de serie te adapteren.

Binnenkort volgt hier meer nieuws over The Department.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen