search
Wereldwijd record voor 'Black Panther: Wakanda Forever' op Disney+
Films / Nieuws

Wereldwijd record voor 'Black Panther: Wakanda Forever' op Disney+

Disney+ breekt wereldwijd een record met 'Black Panther: Wakanda Forever'.

Black Panther: Wakanda Forever breekt volgens Disney+ een record en gaat de boeken in met de meest gestreamde uren in de eerste vijf dagen op Disney+.

De cijfers


De specifieke cijfers van de streamer zijn zoals altijd geheim. Over een paar weken zullen we meer details horen als de cijfers van Nielsen bekend zijn. Deze is een expert op het gebied van het meten en analyseren van kijkpubliek.

Opbrengsten


Op 11 november 2022 ging de door Ryan Coogler geregisseerde film in première in de bioscoop. De film heeft tot nu toe ongeveer $ 842,4 miljoen opgebracht aan de kassa. Vanaf 1 februari is Black Panther: Wakanda Forever te streamen bij Disney+.

Assembled: The Making of Black Panther: Wakanda Forever


Vanaf 8 februari kan je ook een kijkje achter de schermen nemen op Disney+ in de vorm van Assembled: The Making of Black Panther: Wakanda Forever. Voor de streamer is dit niet de eerste keer dat ze dat doen. Eerder hebben ze dat ook gedaan met bijvoorbeeld Doctor Strange in the Multiverse of Madness en The Falcon and the Winter Soldier.

Nominaties


Black Panther: Wakanda Forever is genomineerd voor vijf Oscars. De film heeft nominaties gehad voor beste kostuumontwerp, beste vrouwelijke bijrol, beste make-up en haar, beste visuele effecten en beste originele muziek.

Bekijk hieronder nog een filmpje over hoe de onderwater scènes tot stand zijn gekomen bij hebben gemaakt bij Black Panther: Wakanda Forever.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen