Groot personage onthuld voor 'Percy Jackson and the Olympians'

Groot personage onthuld voor 'Percy Jackson'

De cast van 'Percy Jackson and the Olympians' lijkt steeds veelbelovender te worden na een nieuwe toevoeging.

Fleur van Laar, 7 februari 2023 13:47

Veel fans kijken al een lange tijd uit naar het eerste seizoen van Percy Jackson and the Olympians. Dit wachten wordt zeker beloond want er worden steeds meer veelbelovende hints over de nieuwe serie gegeven.
Percy Jackson is een bekend fenomeen door de gelijknamige boeken geschreven door Rick Riordan. Al eerder hebben de boeken een filmadaptatie gekregen maar nu zal er dus eindelijk ook een serie verschijnen.

Een spetterende cast

Hoewel de camera's niet meer draaien en de eerste acht afleveringen nu in de redactiekamer liggen, is er toch belangrijk castingnieuws opgedoken.

Volgens IMDb heeft actrice Jennifer Shirley zich aangesloten bij Percy Jackson als The Oracle. Shirley is het meest bekend van haar korte rollen in CW shows Batwoman en Supernatural, waar ze respectievelijk een blonde kraker en Maggie Briggs speelde.

Ze wordt momenteel genoemd in één aflevering van Percy Jackson, maar gezien het feit dat hoofdrolspelers Leah Jeffries (Annabeth Chase) en Aryan Simhadri (Grover Underwood) elk in twee afleveringen zouden spelen, is het onwaarschijnlijk dat die informatie over de hele linie betrouwbaar is.

De precieze releasedatum is nog niet bekend maar naar verwachtingen zal de serie vanaf begin 2024 te streamen zijn.

Lees meer over: Percy Jackson and the Olympians, Rick Riordan, Grover Underwood, Jennifer Shirley

Populair nieuws