search
Groot personage onthuld voor 'Percy Jackson and the Olympians'
Series / Nieuws

Groot personage onthuld voor 'Percy Jackson and the Olympians'

De cast van 'Percy Jackson and the Olympians' lijkt steeds veelbelovender te worden na een nieuwe toevoeging.

Veel fans kijken al een lange tijd uit naar het eerste seizoen van Percy Jackson and the Olympians. Dit wachten wordt zeker beloond want er worden steeds meer veelbelovende hints over de nieuwe serie gegeven.

Percy Jackson is een bekend fenomeen door de gelijknamige boeken geschreven door Rick Riordan. Al eerder hebben de boeken een filmadaptatie gekregen maar nu zal er dus eindelijk ook een serie verschijnen.

Een spetterende cast


Hoewel de camera's niet meer draaien en de eerste acht afleveringen nu in de redactiekamer liggen, is er toch belangrijk castingnieuws opgedoken.

Volgens IMDb heeft actrice Jennifer Shirley zich aangesloten bij Percy Jackson als The Oracle. Shirley is het meest bekend van haar korte rollen in CW shows Batwoman en Supernatural, waar ze respectievelijk een blonde kraker en Maggie Briggs speelde.

Ze wordt momenteel genoemd in één aflevering van Percy Jackson, maar gezien het feit dat hoofdrolspelers Leah Jeffries (Annabeth Chase) en Aryan Simhadri (Grover Underwood) elk in twee afleveringen zouden spelen, is het onwaarschijnlijk dat die informatie over de hele linie betrouwbaar is.

De precieze releasedatum is nog niet bekend maar naar verwachtingen zal de serie vanaf begin 2024 te streamen zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen