Grote stap richting het nieuwe seizoen 'The Umbrella Academy'

Grote stap seizoen 4 van 'The Umbrella Academy'

Het laatste seizoen van 'The Umbrella Academy' begint steeds dichterbij te komen.

Fleur van Laar, 7 februari 2023 14:24

Eindelijk is er nieuws over het langverwachte vierde seizoen van The Umbrella Academy. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat het komende seizoen in productie is.
De voor Netflix gecreëerde serie door Steve Blackman en Jeremy Slater, draait om een disfunctionele familie van geadopteerde superhelden die zich herenigen om het mysterie van de dood van hun vader en een dreigende apocalyps op te lossen.

De grote conclusie

Om het vierde en laatste seizoen van Netflix' geliefde superheldendrama te vieren, heeft Netflix een foto achter de schermen vrijgegeven van de cast tijdens een table read met showrunner Steve Blackman. Deze is hieronder te zien."Ik ben zo enthousiast dat de ongelooflijk trouwe fans van The Umbrella Academy het passende einde van de reis van de broers en zussen Hargreeves die we vijf jaar geleden begonnen, zullen kunnen meemaken," vertelde Blackman in augustus aan The Hollywood Reporter. "Maar voordat we aan die conclusie toekomen, hebben we een geweldig verhaal in het verschiet voor seizoen vier, een verhaal dat fans op het puntje van hun stoel zal houden tot de laatste minuten."

Alhoewel de precieze datum nog niet bekend is zijn de andere seizoenen van The Umbrella Academy te streamen op Netflix.
Lees meer over: The Umbrella Academy, Elliot Page, Netflix, Tom Hopper

Populair nieuws