Deze 3 internationale hitseries kan je nu direct kijken bij NPO Plus

3 internationale hitseries zie je nu bij NPO Plus

Ook Sean Bean en Benedict Cumberbatch hebben hun weg gevonden naar de NPO.

Mitchell van Vuren, 8 februari 2023 06:36

Naast Nederlandstalige programma's en films zijn er vele internationale succesverhalen te vinden op het platform van de NPO. Hieronder vind je 3 ijzersterke voorbeelden van internationale hitseries met bekende acteurs, die hun weg hebben gevonden naar NPO Plus!

Patrick Melrose | VPRO | 5 afleveringen


Benedict Cumberbatch speelt in deze Engelstalige dramaserie Patrick Melrose, een alcohol- en heroïneverslaafde. Gewapend met een goede dosis humor probeert hij zijn eigen demonen te verslaan en over de trauma's heen te komen, die hij heeft opgelopen tijdens een moeizame jeugd.


Time | BNNVARA | 4 afleveringen

In deze miniserie speelt Sean Bean de docent Mark Cobden, die door een ernstig ongeluk in de gevangenis is beland. Hij moet zien te overleven in deze gevaarlijke omgeving en wordt daarin bijgestaan door de cipier Eric McNally, die voor onmogelijke keuzes wordt gezet gedurende het zenuwslopende verhaal.


Killing Eve | BNNVARA | 4 seizoenen

Twee gevaarlijke vrouwen ontwikkelen een ongezonde obsessie met elkaar. De één is een onverzadigde M15-medewerker, de ander een ongrijpbare moordenares. Wat volgt is een hooggespannen kat-en-muisspel, dat het ergste van beide personages vergt.


Lees meer over: time, killing eve, partick melrose, benedict cumberbatch, sean bean, npo, npo pllus, npo start, kijken, nederland, series

Populair nieuws