search
Deze 3 internationale hitseries kan je nu direct kijken bij NPO Plus
Series / Featured

Deze 3 internationale hitseries kan je nu direct kijken bij NPO Plus

Ook Sean Bean en Benedict Cumberbatch hebben hun weg gevonden naar de NPO.

Naast Nederlandstalige programma's en films zijn er vele internationale succesverhalen te vinden op het platform van de NPO. Hieronder vind je 3 ijzersterke voorbeelden van internationale hitseries met bekende acteurs, die hun weg hebben gevonden naar NPO Plus!

Patrick Melrose | VPRO | 5 afleveringen



Benedict Cumberbatch speelt in deze Engelstalige dramaserie Patrick Melrose, een alcohol- en heroïneverslaafde. Gewapend met een goede dosis humor probeert hij zijn eigen demonen te verslaan en over de trauma's heen te komen, die hij heeft opgelopen tijdens een moeizame jeugd.



Time | BNNVARA | 4 afleveringen


In deze miniserie speelt Sean Bean de docent Mark Cobden, die door een ernstig ongeluk in de gevangenis is beland. Hij moet zien te overleven in deze gevaarlijke omgeving en wordt daarin bijgestaan door de cipier Eric McNally, die voor onmogelijke keuzes wordt gezet gedurende het zenuwslopende verhaal.



Killing Eve | BNNVARA | 4 seizoenen


Twee gevaarlijke vrouwen ontwikkelen een ongezonde obsessie met elkaar. De één is een onverzadigde M15-medewerker, de ander een ongrijpbare moordenares. Wat volgt is een hooggespannen kat-en-muisspel, dat het ergste van beide personages vergt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen