search

Ons nieuws van woensdag 8 februari 2023

Volgende Hollywoodster meldt zich voor de succesvolste serie van dit moment
Series / Nieuws

Volgende Hollywoodster meldt zich voor de succesvolste serie van dit moment

Het is de bedoeling dat hij de hoofdrol gaat spelen in een spin-off van Paramount's hitserie.

Het is voor Paramount een van de grootste series van het moment. Het veelgeprezen Yellowstone blijft maar scoren en heeft inmiddels een aantal spin-offs. Plannen voor nóg een nieuwe spin-off zijn er met in de hoofdrol één van Hollywood's grootste sterren.

De streamingdienst is nu namelijk in gesprek met niemand minder dan Matthew McConaughey. De ster uit Interstellar (2014), Magic Mike (2012) en True Detective (2014) is in onderhandelingen om de hoofdrol te spelen in een nieuwe spin-off uit het Yellowstone universum.

Yellowstone eindigt eerder dan verwacht


Het nieuws komt na geruchten dat de moederserie Yellowstone wat minder lang zal lopen dan eerder werd aangenomen. Hoofdrolspeler Kevin Costner ligt namelijk met de producenten in de clinch over opnamedata. Hij wil namelijk aanzienlijk minder dagen werken aan de tweede helft van seizoen vijf dan de producenten van hem verwachten.

Hoe dan ook zal Yellowstone doorgaan, met of zonder de ster. Paramount vertelt dat Costner een enorm groot deel van het succes van de serie is en ze hopen dat hij dat nog lang zal blijven. Critici delen die mening en zijn vol lof over Costner's rol als John Dutton. Zo won hij recentelijk nog een Golden Globe voor beste acteur in de serie.

Kijk alle afleveringen van Yellowstone op SkyShowtime.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe hint naar de Jon Snow spin-off van 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Nieuwe hint naar de Jon Snow spin-off van 'Game of Thrones'

Jon Snow-acteur Kit Harrington hint naar een mogelijke spin-off van zijn Game of Thrones-personage.

Naar verluidt is er een Jon Snow spin-off in ontwikkeling, maar bevestigd is dit nog niet. Vanzelfsprekend dus dat acteur Kit Harrington hier regelmatig naar gevraagd wordt, zoals onlangs door Jimmy Fallon.

Een Jon Snow spin-off zou plaatsvinden na het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones, dat de geliefde serie tot een controversieel einde bracht. Kit Harrington lijkt er open voor te staan, maar nog niets is zeker.

Jon Snow spin-off


Toen Jimmy Fallon tijdens zijn uitzending van The Tonight Show Starring Jimmy Fallon Harrington vroeg over de status van de mogelijke Jon Snow-serie, reageerde de acteur als volgt:

"Ik weet het niet. Wil je het hebben? Ik kan daar niets over zeggen, maar... ik weet het niet, man ... ik loop over straat en word tegenwoordig wat minder herkend, en het doet mijn ego een beetje pijn, weet je? Ik ben bijna zover om wat bont aan te trekken."

"Ik houd in mijn hoofd bij hoeveel foto's ik per dag krijg, en als het onder een bepaald aantal komt, denk ik dat ik een spin-off zal doen."

Harrington grapt dus vooral over een mogelijke spin-off, zonder dat hij het bestaan ervan ontkent. Voor fans van Game of Thrones dus een goed teken, mits ze wel zitten te wachten op meer seizoen 8 gerelateerde content...

Bekijk Game of Thrones nu op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer verschijnt 'Avatar: The Way of Water' op Disney+?
Films / Nieuws

Wanneer verschijnt 'Avatar: The Way of Water' op Disney+?

De film staat momenteel derde op de lijst van de meest succesvolle films aller tijden.

Avatar: The Way of Water komt later dan verwacht naar Disney+. Dit is mede te wijten of te danken aan het grote succes van de film.

Het tweede deel van Avatar heeft nu al meer dan 2,1 miljard dollar omzet opgebracht. Hiermee staat de film momenteel op de derde plek van de meest succesvolle films aller tijden.



Bekende vijand


Avatar: The Way of Water vertelt het verhaal van Jake Sully, opgenomen in de inheemse bevolking van de maan Pandora. Inmiddels heeft Jake een gezin, maar het gevaar uit de eerste film is weer terug. Het hoofdpersonage zal samen moeten gaan werken met zijn gezin en alle levensvormen op Pandora om deze dreiging af te kunnen slaan.



Film breekt met principe


Door de COVID-crisis waren films eerder maar 45 dagen in de bioscoop te zien. Avatar: The Way of Water breekt met dit principe. Mede door de grote bezoekersaantallen blijft de film langer draaien in de bioscoop dan eerder verwacht.

Nog even geduld


Helaas mogen we iets langer wachten totdat de film in onze huiskamer verschijnt, zo meldt What's On Disney+. Naar verwachting is het tweede deel van Avatar eind maart, begin april 2023 thuis vanaf de bank te bekijken bij Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe serie over Berlin uit 'La Casa de Papel' is dit jaar op Netflix te zien
Series / Trailer

Nieuwe serie over Berlin uit 'La Casa de Papel' is dit jaar op Netflix te zien

Netflix heeft de teaser voor de spin-off over Berlin online gezet, de serie start in december.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Netflix-topserie La Casa de Papel (ook bekend als Money Heist) was een groot succes. Wij hebben hierin kennisgemaakt met Sergio, oftewel 'The Professor' (Alvaro Morte) en zijn terminale broer Berlin (Pedro Alonso). De Spaanse misdaadserie was niet alleen behoorlijk spannend, maar bevatte ook de nodige humor.

Menigeen was gecharmeerd van Berlin, een juwelendief, oplichter en de oudere broer van The Professor. In Money Heist: Berlin maken we nader kennis met Berlin.

Hoogtijdagen in Europese landen


Maker ílex Pina over de serie: "We zien Berlin hier in zijn glorietijd. Hij zwendelt zijn weg door Europa, en is tot over zijn oren verliefd''. Er was natuurlijk al iets bekend over Berlin's achtergrondverhaal door de flashbacks die in Papel zijn gebruikt. Nu wordt zijn voorgeschiedenis onthuld.

Vijf echtgenotes


We weten al wel dat de charmante boef een batterij aan ex-echtgenotes heeft, vijf in totaal. Ongetwijfeld zal getoond worden hoe hij zijn relaties beleefd heeft. Hij was in die tijd wat zachter van aard, en de weg naar de geharde man die hij later is, wordt in beeld gebracht.

Of zijn jongere broer Sergio en ex-echtgenote Tatiana (Diana Gómez) ook te zien zullen zijn is op dit moment nog niet bekend.

Wil je alvast een opwarmertje: La Casa de Papel kun je volledig zien op Netflix.

Kijk hieronder de teaser:




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opa uit 'Squid Game' heeft spijt van seksueel wangedrag, details uit rechtszaak komen naar buiten
Series / Nieuws

Opa uit 'Squid Game' heeft spijt van seksueel wangedrag, details uit rechtszaak komen naar buiten

Oh Yeong-su speelt in de serie de sympathieke oude man, maar wordt in het echte leven beschuldigd van seksueel wangedrag.

De 78-jarige Oh Yeong-su werd het afgelopen jaar beroemd met zijn rol als de lieve en sympathieke Oh Il-nam in Squid Game. In het echte leven wordt hij beschuldigd van seksueel wangedrag. De eerste dag van zijn proces verliep op onverwachte wijze.

Spijt


Ondanks het feit dat hij de hem ten laste gelegde feiten tot voor kort altijd ontkende, bood de acteur tijdens de eerste dag van het proces namelijk zijn excuses aan en gaf hij aan spijt te hebben van zijn daden.

2017


De zaak gaat over feiten die al lang voor de opnames van Squid Game plaatsvonden. De feiten dateren namelijk uit 2017. Het slachtoffer kende de acteur van het theatergezelschap en was op het moment van de feiten 22 jaar oud, terwijl Oh toen 73 jaar oud was.

Handje vasthouden?


Volgens de vrouw raakte Oh Yeon-su haar tijdens een wandeling ongepast aan. Eerder zij de acteur hierover: "Ik hield gewoon haar hand vast om met haar rond het meer te wandelen. Ik heb me meteen verontschuldigd en ze zei me daarna dat ze er verder geen drama van zou maken."

Tijdens de eerste hoorzitting van 3 februari in Seoul gaf de acteur echter tegen de pers aan dat hij zich wilde verontschuldigen: "het spijt me. Ik denk dat ik me slecht gedragen heb".

Therapie


Het slachtoffer diende tijdens de rechtszaak niet alleen afschriften van sms-gesprekken tussen haar en de acteur in bij de rechter, maar ook details over haar medische geschiedenis, waaruit bleek dat ze na het incident in therapie is geweest. Het proces gaat verder op 14 april 2023.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De gruwelijke misdaadthriller 'Copycat Killer' verschijnt volgende maand op Netflix
Series / Nieuws

De gruwelijke misdaadthriller 'Copycat Killer' verschijnt volgende maand op Netflix

De misdaadroman 'Mohohan' is nu verfilmd als bloedstollende thrillerserie en binnenkort op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is binnenkort weer een Aziatische topserie op Netflix te zien. Het gaat om een boekverfilming van de Japanse schrijfster Miyuki Miyabe. Eerder is de film Mohou-han - wat 'copycat' betekent - gemaakt, welke uitkwam in 2002. Nu is het dan tijd voor een serie.

Waar het boek zich in Tokio afspeelt, speelt de serie zich af in de Thaise hoofdstad Taipei.

Moorden voor publiciteit


Het verhaal speelt zich af in de jaren 90, en een gruwelijke seriemoordenaar maakt de stad onveilig. Deze maniak kondigt zijn wandaden van tevoren aan: hij weet zijn misdaden te plegen op een manier waarbij hij maximale publiciteit krijgt maar niet gepakt wordt.

Terwijl hij zowel de politie als de media èn de publieke opinie tegen elkaar uitspeelt, dringt de tijd. Om deze crimineel te vangen, moet het hoofdpersonage, gespeeld door Wu-kang Ren, zich in zijn belevingswereld verplaatsen.

Op hol geslagen massamedia


Eerder zei regisseur Hank Tseng: "De reden dat we het verhaal naar Taiwan verplaatst hebben is doordat de Thaise maatschappij in die tijd een beetje op hol geslagen was. De massamedia waren toen dusdanig overheersend dat niet meer duidelijk was wat echt was en wat niet".

Deze aangepaste benadering zal ongetwijfeld bijdragen aan deze nieuwste verfilming van dit populaire boek.

Seizoen 1 van Copycat Killer gaat in première op 31 maart op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
40 jaar na dato komt er een nieuw seizoen 'Fawlty Towers'!
Series / Nieuws

40 jaar na dato komt er een nieuw seizoen 'Fawlty Towers'!

John Cleese heeft aangekondigd met een nieuwe serie van 'Fawlty Towers' te komen.

De ultieme Britse klassieker Fawlty Towers komt terug! We hebben het hier niet over een slap aftreksel van het origineel, maar een nieuwe serie geschreven door de inmiddels 83-jarige John Cleese himself. De verrassing wordt nog groter want Cleese zelf zal ook de rol van Basil Fawlty weer op zich nemen.

plot


Het origineel dateert uit de jaren '70 en heeft destijds maar twee seizoenen van zes afleveringen per seizoen gelopen. In de serie draait het om hoteleigenaar Basil Fawlty die een hotel runt. In de nieuwe serie zal te zien zijn hoe Basil zich in de huidige moderne wereld weet te redden. De serie gaat ook over de relatie tussen Basil en zijn dochter, waarvan hij net heeft ontdekt dat zij bestaat. Hij runt samen met zijn dochter een boetiekhotel.

Dochter


Camilla, de echte dochter van John Cleese, zal meespelen in de serie die verder is gemaakt door de uitvoerende producenten Matthew George, Rob Reiner, Michele Reiner en Derrick Rossi.

Rob Reiner over de samenwerking: "John Cleese is een komische legende. Alleen al het idee om met hem samen te werken maakt me aan het lachen.". Cleese staat erom bekend maling te hebben aan politieke correctheid, dus we kunnen niet wachten om deze serie te gaan bekijken.

Wanneer en waar de serie zal worden uitgezonden, is nog niet bekend.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Reboot 'Daredevil: Born Again' gaat verrassen volgens Vincent D'Onofrio
Series / Nieuws

Reboot 'Daredevil: Born Again' gaat verrassen volgens Vincent D'Onofrio

En als de Kingpin zelf zo'n uitspraak doet, moeten we hem wel geloven!

Fans van Daredevil kunnen gerust zijn, want Daredevil: Born Again belooft een net zo'n spannende serie te worden als de versie die we gewend zijn van Netflix. Althans, als we een van de hoofdrolspelers moeten geloven.

Vincent D'Onofrio, die opnieuw zijn opwachting maakt als Wilson Fisk/The Kingpin, reageerde via Twitter op een sceptische fan. Die tweet zie je hieronder:



In een notendop liet de begenadigde acteur weten dat Born Again weliswaar heel anders wordt dan de Netflix-serie, maar desalniettemin ook heel erg cool, verrassend en vernuftig wordt."['/i]

Wat dit precies gaat betekenen is nog onbekend, want er zijn nog maar weinig details over de serie onthuld. We weten natuurlijk wel dat Charlie Cox terugkeert als The Man Without Fear.

Andere acteurs die hun opwachting maken in Daredevil: Born Again zijn Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Sandrine Holt en Nikki James.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat vinden de Nederlandse kijkers van 'Where the Crawdads Sing' op Netflix?
Films / Video/clip/featurette

Wat vinden de Nederlandse kijkers van 'Where the Crawdads Sing' op Netflix?

'Where the Crawdads Sing' is nu te streamen op Netflix, heb jij hem al gezien?

Voor Netflix is de film Where the Crawdads Sing een goed succes. Onder de Nederlandse kijkers zien we ook een hoop positieve reacties.

Over het verhaal


Kya groeit alleen op in de moerassen van Noord-Carolina nadat ze door haar familie in de steek wordt gelaten. Roddels zorgen ervoor dat ze zich afzondert van de gemeenschap. Kya voelt zich aangetrokken tot twee jongemannen uit het dorp en stelt zich open voor een nieuwe wereld. Maar wanneer haar vroegere vriendje dood wordt teruggevonden, ziet de politie haar als hoofdverdachte. Ook de inwoners van Barkley Cove zien in de mysterieuze en wilde jonge vrouw een moordenares.

Hoe scoort de film


Where the Crawdads Sing scoort op IMDB een 7.2/10, een mooi cijfer. Op Rotten Tomatoes liggen de scores erg ver uit elkaar. De recensenten scoren de film een hele magere 34% en het publiek een dikke 96%. Zo ver kan het dus blijkbaar uit elkaar liggen.

Wat vinden we ervan?















Over het algemeen zijn we hier met zijn allen wel enthousiast. Mocht je de film nog niet gezien hebben, deze is nu te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen van 'The Flash' wordt bitterzoet
Series / Nieuws

Laatste seizoen van 'The Flash' wordt bitterzoet

Het laatste seizoen van The Flash wordt bitterzoet, als we showrunner Eric Wallace mogen geloven.

Bijna negen jaar zijn voorbijgevlogen sinds de eerste aflevering van The Flash verscheen. Vrijdag 10 februari gaat het laatste seizoen officieel van start, en het belooft een bitterzoete ervaring te worden.

Dat vindt The Flash-showrunner Eric Wallace tenminste. In een recent interview met Comic Book heeft hij aangegeven dat ieder moment dat naar het einde toewerkt emotioneel en "bittersweet" was.

Bitterzoet einde The Flash


Het laatste seizoen van The Flash gaat vandaag van start, oftewel het begin van het einde is afgetrapt. Nog één keer gaan we meemaken hoe Barry Allen Central City (en de wereld) redt, net als de emotionele laatste rit van Scarlet Speedster en Team Flash.

Het wordt dus een bitterzoet einde, zoals Eric Wallace het omschrijft:

"Ik zou liegen als ik niet zou toegeven dat er de afgelopen maanden veel tranen zijn gevloeid, goede, gelukkige tranen hier in het kantoor van de schrijvers, zoals we beseffen als we de scène beëindigen, soms ' tegen onszelf zeggen: 'Hé, dat is de laatste keer dat ik ooit een scène ga schrijven met blanco, voeg hier je favoriete personage in', of: 'oh, we hebben Oliver Queen terug voor één aflevering. ik zal Oliver Queen nooit meer schrijven. Oh nee."

"Al deze dingen zijn de laatste keer dat we dingen doen. De laatste keer dat we een scène in de Cortex hadden, waar we nu mee bezig zijn, zijn we bezig met het schrijven van de seriefinale. Dit zijn echt emotionele dingen. Dus ja, er wordt veel gelachen, veel gehuild, veel geknuffeld op kantoor."

The Flash seizoen 9 gaat vrijdag van start op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Comeback met drie (!) rollen in 'Three Identical Strangers' voor Ben Stiller
Series / Nieuws

Comeback met drie (!) rollen in 'Three Identical Strangers' voor Ben Stiller

De serie zal gaan over drie wildvreemden, die elk ontdekken dat ze twee identieke broers hebben.

Het is alweer even geleden dat we Ben Stiller op beeld hebben zien verschijnen, maar dat kan hij nu dubbel en dwars (of driedubbel?) goed gaan maken met een hoofdrol in de serie Three Identical Strangers. Daarin kan de acteur elke broer uit een identieke drieling gaan spelen.

De serie is gebaseerd op het ongelooflijke verhaal van een drieling in de VS, die tijdens de geboorte gescheiden is van elkaar. Ben Stiller zal in de serie waarschijnlijk de rol van elk van de drie broers op zich nemen. De acteur was even buiten beeld, onder andere doordat hij druk bezig was met het produceren en deels regisseren van de serie Severance.

Eerdere documentaire over de drieling


In 2018 verscheen al een documentaire met dezelfde titel in de Verenigde Staten over de drieling, die Ben Stiller waarschijnlijk zal gaan vertolken. Met behulp van archiefbeelden, nagespeelde scènes en interviews werd het bijzondere verhaal van de drieling de wereld in gebracht.



Waar zal de serie met Ben Stiller over gaan?


In Three Identical Strangers zal het verhaal van Bobby Shafran, David Kellman en Eddy Galland zich afspelen in New York. Het ontdekken van elkaars bestaan en de gevolgen daarvan worden de gebeurtenissen, waar de komische serie om zal draaien.

Volgens de officiële synopsis gebeurt er met de drie broers het volgende: "Wanneer de vreugdevolle reünie van de negentienjarigen hen naar internationale bekendheid katapulteert, zet het ook een keten van buitengewone en verontrustende gebeurtenissen in gang."

Wat ons in de toekomst te wachten staat


Ben Stiller is nog in onderhandeling om de hoofdrol te spelen in Three Identical Strangers en om de serie te produceren. De opnames van de serie zullen dan nog moeten worden ingepland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre rol voor Matthew McConaughey in nieuwe Netflix-serie
Series / Trailer

Bizarre rol voor Matthew McConaughey in nieuwe Netflix-serie

De 'Wolf of Wall Street'-acteur moet bezien of hij Austin Butler kan overtreffen in deze rol.

Het is naar buiten gebracht dat Matthew McConaughey heeft getekend voor een bijzondere rol: Elvis Presley in de geanimeerde actiekomedieserie Agent Elvis. Beluister gauw een voorproefje van zijn stemacteerwerk hieronder.

De animatieserie is gemaakt in opdracht van Sony Pictures Animation en Netflix, waarmee direct de distributie ook rond is. De serie, die eerder de titel Agent King droeg, is een komische variatie op het leven van de popster, die in plaats van wereldberoemd zanger een geheim agent wordt.

Het verhaal komt uit de pen van Archer-schrijver Mike Arnold, die tegelijkertijd optreedt als showrunner. Titmouse Inc., die ook verantwoordelijk was voor Star Trek: Lower Decks en The Legend of Vox Machina, verzorgt de animatie.

Waar gaat de serie Agent Elvis over?


In het plot van de Netflix-serie verruilt het popicoon zijn witte jumpsuit sporadisch voor een jetpack en bestrijdt hij duistere machten binnen de Verenigde Staten. Tegelijkertijd heeft hij nog een andere grote verantwoordelijkheid: het zijn van de King of Rock and Roll.

Bekijk hieronder zelf de teaser om te beluisteren of Matthew McConaughey Austin Butler weet te evenaren. Agent Elvis staat gepland om in maart online te komen bij Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bond-schurk Christopher Waltz is je grootste nachtmerrie in 'The Consultant'
Series / Trailer

Bond-schurk Christopher Waltz is je grootste nachtmerrie in 'The Consultant'

In de nieuwe trailer komen de eerste plotdetails van de Prime-serie aan bod.

Prime Video heeft onlangs een nieuwe trailer uitgebracht van de langverwachte serie The Consultant. Met in de hoofdrol Christopher Waltz als horrorbaas lijkt de serie over een gamebedrijf een klassiekertje in de maak te zijn. Bekijk de intense trailer zelf hieronder.

Christopher Waltz is een acteur van kaliber. De acteur, bekend uit onder andere Django Unchained en Inglourious Basterds, heeft veel filmprijzen op zijn naam staan, waaronder een Oscar, een Golden Globe en een BAFTA Award. Verder heeft hij zichzelf vereeuwigd als een van de Bondschurken uit de reeks met Daniel Craig.

In de nieuwe Prime-serie is hij te zien als een terrorbaas, die is aangenomen ter vervanging van de CEO van een succesvol gamebedrijf in Los Angeles. Maar in plaats van een consultant, lijkt hij eerder te voldoen aan de omschrijving van een sadistische terrorist. Hij levert een knap staaltje acteerwerk op in de trailer, wat veel goeds belooft voor in de daadwerkelijke serie.

Wat is het plot van The Consultant?


De officiële synopsis luidt: "Wanneer een nieuwe consultant, Regus Patoff, wordt ingehuurd om de zaken te verbeteren bij het gamebedrijf CompWare, ervaren de werknemers nieuwe eisen en uitdagingen die alles op losse schroeven zetten... inclusief hun eigen leven."

De achtdelige serie zal op 24 februari bij Amazon Prime Video verschijnen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden van vernieuwde 'White Men Can't Jump' zijn veelbelovend
Films / Trailer

Eerste beelden van vernieuwde 'White Men Can't Jump' zijn veelbelovend

Zelfs de medespeler krijgt twijfels over of dit nou wel zo'n goed idee is.

White Men Can't Jump, de kaskraker uit 1992, krijgt nu een langverwacht nieuw jasje. De eerste beelden zijn veelbelovend.

In de heruitgave van dertig jaar geleden zijn de acteurs Wesley Snipes en Woody Allen vervangen. De spelregels zijn precies dezelfde als in 1992.

Spelletjes spelen


De twee hoofdrolspelers gaan basketbalveldjes langs om twee geschikte tegenstanders te vinden. Het doel is om voor geld te spelen en de andere partij dat afhandig te maken.

Grof geld inzetten


De onzeker ogende, blanke, acteur Jack Harlow maakt dat tegenstanders zich vooraf rijk rekenen en grof geld inzetten: blanke spelers kunnen toch niet springen, toch?

Mediteren voor de wedstrijd


Het is niet raar dat de tegenstanders denken wel even te kunnen winnen. Jack Harlow gedraagt zich 'nerdy', mediteert op het veld en heeft als klap op de vuurpijl ook nog eens te weinig geld bij zich. Hij lijkt niet goed voorbereid om een veldoorlog te kunnen winnen.

Twijfels


Zelfs zijn medespeler vraagt zich af of het nou allemaal wel zo'n goed idee is. De hoofdrolspelers lijken rijp voor de slachtbank.

En dan blijkt Harlow ineens toch een aardig potje te kunnen basketballen.



Datum bekend


De nieuwe versie wordt op 19 mei 2023 uitgebracht bij streamingdienst Hulu. Dit betekent dat de film dan waarschijnlijk ook op Disney+ te zien is.

De originele uitgave van White Men Can't Jump, met Wesley Snipes en Woody Allen, is nu al te zien op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 internationale hitseries kan je nu direct kijken bij NPO Plus
Series / Featured

Deze 3 internationale hitseries kan je nu direct kijken bij NPO Plus

Ook Sean Bean en Benedict Cumberbatch hebben hun weg gevonden naar de NPO.

Naast Nederlandstalige programma's en films zijn er vele internationale succesverhalen te vinden op het platform van de NPO. Hieronder vind je 3 ijzersterke voorbeelden van internationale hitseries met bekende acteurs, die hun weg hebben gevonden naar NPO Plus!

Patrick Melrose | VPRO | 5 afleveringen



Benedict Cumberbatch speelt in deze Engelstalige dramaserie Patrick Melrose, een alcohol- en heroïneverslaafde. Gewapend met een goede dosis humor probeert hij zijn eigen demonen te verslaan en over de trauma's heen te komen, die hij heeft opgelopen tijdens een moeizame jeugd.



Time | BNNVARA | 4 afleveringen


In deze miniserie speelt Sean Bean de docent Mark Cobden, die door een ernstig ongeluk in de gevangenis is beland. Hij moet zien te overleven in deze gevaarlijke omgeving en wordt daarin bijgestaan door de cipier Eric McNally, die voor onmogelijke keuzes wordt gezet gedurende het zenuwslopende verhaal.



Killing Eve | BNNVARA | 4 seizoenen


Twee gevaarlijke vrouwen ontwikkelen een ongezonde obsessie met elkaar. De één is een onverzadigde M15-medewerker, de ander een ongrijpbare moordenares. Wat volgt is een hooggespannen kat-en-muisspel, dat het ergste van beide personages vergt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Review SkyShowtime - aanbod, prijzen, series en meer
Series / Streaming-diensten

Review SkyShowtime - aanbod, prijzen, series en meer

Kan deze nieuwkomer in Nederland niet missen in jouw rijtje aan streamingabonnementen?

"‹"‹SkyShowtime is pas sinds oktober 2022 op de Nederlandse VOD-markt te vinden en moet schijnbaar nog zijn plekje zien te vinden tussen verschillende concurrenten. Toch hebben ze nog een verrassend groot aanbod van Amerikaanse televisieseries, die voor vele kijkers kan smaken naar meer. Lees hieronder alles over hun prijzen, aanbod en voordelen!

Opgericht in: 2022
Hoofdkantoor in: Londen
Focus: Amerikaanse televisie
Betalingsvorm: abonnement
Prijs: €6,99 per maand / €54,99 per jaar

SkyShowtime is voortgekomen uit de samenwerking tussen mediagiganten Paramount Global en Comcast (de eigenaar van de betaalde zender Showtime) om hun aanzienlijke catalogus beschikbaar te maken buiten de grenzen van de VS. In Amerika hadden de twee mediabedrijven voorheen hun eigen streamingdiensten: Paramount+ en Peacock.

In 2021 was Paramount+ al beschikbaar in Australië, Canada, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten, Scandinavië en de Verenigde Staten. In datzelfde jaar volgde de aankondiging dat SkyShowtime zou worden gelanceerd binnen Europa. In september 2022 vond de lancering in Noord-Europa plaats als vervanger van Paramount+, en op 25 oktober 2022 volgde Nederland.

In 2023 werd de fusie van Comcast en Paramount Global aangekondigd, wat ook invloed zal hebben op de kersverse SkyShowtime in Nederland. Onder waarschijnlijk de nieuwe naam Paramount With Showtime zal hun aanbod aanzienlijk groeien, maar zullen ook enkele series het gevaar lopen geannuleerd te worden.

Aanbod



Met meer dan tienduizend uur aan filmklassiekers en Amerikaanse series hebben de abonnees niets te klagen over de omvang van het aanbod. De herkomst van de verschillende films, series, reality tv en kindershows is voornamelijk te vinden in de catalogi van Paramount Global, Sky en NBCUniversal. Daartoe behoren, onder andere, Showtime, Paramount Pictures, Universal, DreamWorks, Peacock en Nickelodeon.

Vijf van de bekendste series op SkyShowtime zijn:
1. Yellowstone
2. 1923
3. Halo
4. Tulsa King
5. Star Trek: Strange New World



Beschikbaarheid



Binnen Europa is SkyShowtime beschikbaar als het portaal voor Paramount Global en Comcast. Buiten Europa zijn er andere diensten hiervoor ingericht, waaronder Paramount+ en Peacock.

Via praktisch alle browsers is SkyShowtime te bekijken, en via Android en Apple is de applicatie te downloaden. Op Smart TV's van Apple, Android en LG kan ook SkyShowtime geïnstalleerd worden.

Prijzen en abonnementen



De kosten voor een abonnement bij SkyShowtime zijn €6,99 per maand of €54,99 per jaar. Per jaar bespaar je meer dan 33% en krijg je 12 maanden voor de prijs van 8.

Gebruikers kunnen vanaf maximaal 3 schermen tegelijkertijd streamen, met een maximum van 5 gebruikers per account.



Onze tip



SkyShowtime heeft veel weg van een zoveelste Amerikaanse partij, die zich de Europese markt in wil werken. Tot nu toe hebben ze daartoe een goede poging gedaan, maar met hun huidige marktpositie en aanbod lijken ze weinig in huis te hebben om zich echt te differentiëren van de concurrentie.

De komende jaren kan de streamingdienst met wat meer tijd uitgroeien tot een aanzienlijke speler, aangezien Paramount en Comcast voldoende sterk geschut tot hun beschikking hebben. Na de fusering zal blijken of ze dat ook ten volste kunnen gaan inzetten.

Voor nu kunnen fans van specifieke series, zoals Yellowstone of Halo, zichzelf gelukkig prijzen met SkyShowtime, maar voor de rest van de kijkers is het misschien beter om nog even te wachten met het aanschaffen ervan.


Ga zelf naar SkyShowtime


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.