search
Eerste beelden van vernieuwde 'White Men Can't Jump' zijn veelbelovend

Eerste beelden van vernieuwde 'White Men Can't Jump' zijn veelbelovend

Zelfs de medespeler krijgt twijfels over of dit nou wel zo'n goed idee is.

Thuur Hutjes
White Men Can't Jump, de kaskraker uit 1992, krijgt nu een langverwacht nieuw jasje. De eerste beelden zijn veelbelovend.

In de heruitgave van dertig jaar geleden zijn de acteurs Wesley Snipes en Woody Allen vervangen. De spelregels zijn precies dezelfde als in 1992.

Spelletjes spelen


De twee hoofdrolspelers gaan basketbalveldjes langs om twee geschikte tegenstanders te vinden. Het doel is om voor geld te spelen en de andere partij dat afhandig te maken.

Grof geld inzetten


De onzeker ogende, blanke, acteur Jack Harlow maakt dat tegenstanders zich vooraf rijk rekenen en grof geld inzetten: blanke spelers kunnen toch niet springen, toch?

Mediteren voor de wedstrijd


Het is niet raar dat de tegenstanders denken wel even te kunnen winnen. Jack Harlow gedraagt zich 'nerdy', mediteert op het veld en heeft als klap op de vuurpijl ook nog eens te weinig geld bij zich. Hij lijkt niet goed voorbereid om een veldoorlog te kunnen winnen.

Twijfels


Zelfs zijn medespeler vraagt zich af of het nou allemaal wel zo'n goed idee is. De hoofdrolspelers lijken rijp voor de slachtbank.

En dan blijkt Harlow ineens toch een aardig potje te kunnen basketballen.



Datum bekend


De nieuwe versie wordt op 19 mei 2023 uitgebracht bij streamingdienst Hulu. Dit betekent dat de film dan waarschijnlijk ook op Disney+ te zien is.

De originele uitgave van White Men Can't Jump, met Wesley Snipes en Woody Allen, is nu al te zien op Disney+.

Aanbevolen artikelen