Wanneer verschijnt 'Avatar: The Way of Water' op Disney+?

Wanneer verschijnt 'Avatar 2' op Disney+?

Filmnieuws - De film staat momenteel derde op de lijst van de meest succesvolle films aller tijden.

Thuur Hutjens, 8 februari 2023 21:37

Avatar: The Way of Water komt later dan verwacht naar Disney+. Dit is mede te wijten of te danken aan het grote succes van de film.
Het tweede deel van Avatar heeft nu al meer dan 2,1 miljard dollar omzet opgebracht. Hiermee staat de film momenteel op de derde plek van de meest succesvolle films aller tijden.Bekende vijand

Avatar: The Way of Water vertelt het verhaal van Jake Sully, opgenomen in de inheemse bevolking van de maan Pandora. Inmiddels heeft Jake een gezin, maar het gevaar uit de eerste film is weer terug. Het hoofdpersonage zal samen moeten gaan werken met zijn gezin en alle levensvormen op Pandora om deze dreiging af te kunnen slaan.


Film breekt met principe

Door de COVID-crisis waren films eerder maar 45 dagen in de bioscoop te zien. Avatar: The Way of Water breekt met dit principe. Mede door de grote bezoekersaantallen blijft de film langer draaien in de bioscoop dan eerder verwacht.

Nog even geduld

Helaas mogen we iets langer wachten totdat de film in onze huiskamer verschijnt, zo meldt What's On Disney+. Naar verwachting is het tweede deel van Avatar eind maart, begin april 2023 thuis vanaf de bank te bekijken bij Disney+.

Lees meer over: Way Of Water, Avatar, Disney, plus, even wachten

Populair nieuws