search
Nieuwe hint naar de Jon Snow spin-off van 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Nieuwe hint naar de Jon Snow spin-off van 'Game of Thrones'

Jon Snow-acteur Kit Harrington hint naar een mogelijke spin-off van zijn Game of Thrones-personage.

Naar verluidt is er een Jon Snow spin-off in ontwikkeling, maar bevestigd is dit nog niet. Vanzelfsprekend dus dat acteur Kit Harrington hier regelmatig naar gevraagd wordt, zoals onlangs door Jimmy Fallon.

Een Jon Snow spin-off zou plaatsvinden na het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones, dat de geliefde serie tot een controversieel einde bracht. Kit Harrington lijkt er open voor te staan, maar nog niets is zeker.

Jon Snow spin-off


Toen Jimmy Fallon tijdens zijn uitzending van The Tonight Show Starring Jimmy Fallon Harrington vroeg over de status van de mogelijke Jon Snow-serie, reageerde de acteur als volgt:

"Ik weet het niet. Wil je het hebben? Ik kan daar niets over zeggen, maar... ik weet het niet, man ... ik loop over straat en word tegenwoordig wat minder herkend, en het doet mijn ego een beetje pijn, weet je? Ik ben bijna zover om wat bont aan te trekken."

"Ik houd in mijn hoofd bij hoeveel foto's ik per dag krijg, en als het onder een bepaald aantal komt, denk ik dat ik een spin-off zal doen."

Harrington grapt dus vooral over een mogelijke spin-off, zonder dat hij het bestaan ervan ontkent. Voor fans van Game of Thrones dus een goed teken, mits ze wel zitten te wachten op meer seizoen 8 gerelateerde content...

Bekijk Game of Thrones nu op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen