Nieuwe serie over Berlin uit 'La Casa de Papel' is dit jaar op Netflix te zien

Nieuwe 'La Casa de Papel'-serie dit jaar te zien

Netflix heeft de teaser voor de spin-off over Berlin online gezet, de serie start in december.

Valeria Milic, 8 februari 2023 15:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Netflix-topserie La Casa de Papel (ook bekend als Money Heist) was een groot succes. Wij hebben hierin kennisgemaakt met Sergio, oftewel 'The Professor' (Alvaro Morte) en zijn terminale broer Berlin (Pedro Alonso). De Spaanse misdaadserie was niet alleen behoorlijk spannend, maar bevatte ook de nodige humor.
Menigeen was gecharmeerd van Berlin, een juwelendief, oplichter en de oudere broer van The Professor. In Money Heist: Berlin maken we nader kennis met Berlin.

Hoogtijdagen in Europese landen

Maker Álex Pina over de serie: "We zien Berlin hier in zijn glorietijd. Hij zwendelt zijn weg door Europa, en is tot over zijn oren verliefd''. Er was natuurlijk al iets bekend over Berlin's achtergrondverhaal door de flashbacks die in Papel zijn gebruikt. Nu wordt zijn voorgeschiedenis onthuld.

Vijf echtgenotes

We weten al wel dat de charmante boef een batterij aan ex-echtgenotes heeft, vijf in totaal. Ongetwijfeld zal getoond worden hoe hij zijn relaties beleefd heeft. Hij was in die tijd wat zachter van aard, en de weg naar de geharde man die hij later is, wordt in beeld gebracht.

Of zijn jongere broer Sergio en ex-echtgenote Tatiana (Diana Gómez) ook te zien zullen zijn is op dit moment nog niet bekend.

Wil je alvast een opwarmertje: La Casa de Papel kun je volledig zien op Netflix.

Kijk hieronder de teaser:
Lees meer over: Money Heist, La Casa de Papel, Pedro Alonso, Alvaro Morte

Populair nieuws