Bond-schurk Christopher Waltz is je grootste nachtmerrie in 'The Consultant'

Christopher Waltz in trailer 'The Consultant'

In de nieuwe trailer komen de eerste plotdetails van de Prime-serie aan bod.

Mitchell van Vuren, 8 februari 2023 08:36

Prime Video heeft onlangs een nieuwe trailer uitgebracht van de langverwachte serie The Consultant. Met in de hoofdrol Christopher Waltz als horrorbaas lijkt de serie over een gamebedrijf een klassiekertje in de maak te zijn. Bekijk de intense trailer zelf hieronder.
Christopher Waltz is een acteur van kaliber. De acteur, bekend uit onder andere Django Unchained en Inglourious Basterds, heeft veel filmprijzen op zijn naam staan, waaronder een Oscar, een Golden Globe en een BAFTA Award. Verder heeft hij zichzelf vereeuwigd als een van de Bondschurken uit de reeks met Daniel Craig.

In de nieuwe Prime-serie is hij te zien als een terrorbaas, die is aangenomen ter vervanging van de CEO van een succesvol gamebedrijf in Los Angeles. Maar in plaats van een consultant, lijkt hij eerder te voldoen aan de omschrijving van een sadistische terrorist. Hij levert een knap staaltje acteerwerk op in de trailer, wat veel goeds belooft voor in de daadwerkelijke serie.

Wat is het plot van The Consultant?

De officiële synopsis luidt: "Wanneer een nieuwe consultant, Regus Patoff, wordt ingehuurd om de zaken te verbeteren bij het gamebedrijf CompWare, ervaren de werknemers nieuwe eisen en uitdagingen die alles op losse schroeven zetten... inclusief hun eigen leven."

De achtdelige serie zal op 24 februari bij Amazon Prime Video verschijnen.Lees meer over: the consultant, christopher waltz, james bond, amazon, prime video, trailer, serie

Populair nieuws