search
'The Mandalorian'-actrice neemt een bijzonder bad voor het goede doel
Series / Nieuws

'The Mandalorian'-actrice neemt een bijzonder bad voor het goede doel

Op haar Instagram vertelt Katee Sackhoff vanuit de badkuip over dit goede doel.

Kijkers kennen actrice Katee Sackhoff uit de hitserie The Mandalorian. Nu laat zij zowel letterlijk als figuurlijk een andere kant van zichzelf zien. In het kader van een inzamelingsactie heeft Sackhoff een foto van zichzelf geplaatst terwijl zij een bad neemt.

Het gaat hier om een limited edition bodyscrub, en de opbrengst komt ten goede aan RxART. Het doel is om $ 10.000 dollar in te zamelen voor deze non-profit. Sackhoff's Insta-post kun je onderaan bekijken.

Kinderafdelingen in ziekenhuizen


De stichting bestaat sinds 2000, en heeft inmiddels afdelingen in 37 ziekenhuizen in 21 Amerikaanse steden opgeknapt. Inmiddels is men ook actief in Canada. Concreet krijgen kunstenaars opdrachten om kinderafdelingen dusdanig mooi te maken dat de patiëntjes zich er op hun gemak voelen.

Bekijk op instagram


Helpende hand


Sackhoff legt uit dat ze "uit de kleren gaat voor het goede doel". Een vriend van Sackhoff, Chris Delgado is eigenaar van deze huidverzorgingslijn voor heren: Atwater Skincare. Ook is hij de bedenker van deze actie. Geheel in de stijl van Bo-Katan heeft zij een helpende hand toegestoken. Dat dit eigenlijk een herenscrub betreft mag de pret niet drukken.

Sackhoff's badkuip is hieronder te zien, seizoen 3 van The Mandalorian start op 1 maart op Disney+.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen