search
Terugkeer Jenna Ortega in 'You' voorkomen door andere Netflix-serie
Series / Nieuws

Terugkeer Jenna Ortega in 'You' voorkomen door andere Netflix-serie

Wat is de reden die Jenna Ortega ervan weerhoudt om terug te keren als Ellie?

In YOU worden veel mensen vermoord door Joe, maar sommige personages glippen door zijn vingers. Zo ook Jenna Ortega's personage. YOU hoopte dan ook dat ze terug zou kunnen keren voor een nieuw seizoen, maar dat bleek al snel onmogelijk.

Jenna Ortega speelde Ellie Alves in seizoen 2. Joe had toen Ellie's oudere zus Delilah vermoord en daarom moest hij weg uit Los Angeles. Als Ellie terug zou keren in een nieuw seizoen zou dat dus voor heel veel complicaties voor Joe zorgen.

Showrunner Sera Gamble wilde heel graag dat Ortega terug zou komen. Ze zei dat ze "ideeën hebben voor Ellie als Jennas agenda het toelaat".

Complicaties vanuit Ortega


Helaas liet Ortega's agenda het helemaal niet toe om terug te keren. Er komt namelijk een tweede seizoen van de hitserie Wednesday.

Dit betekent dat het heel moeilijk wordt om beide projecten te doen en de kans is dan ook groot dat Ortega niet terugkomt als Ellie. De jonge actrice vertelde Teen Vogue dat ze het echter wel "geweldig zou vinden om Ellie terug te zien komen en de controle over haar leven te nemen. Ellie heeft zoveel potentie en zoveel talent dat ze niet mag verspillen vanwege Joe."

Bekijk hieronder de trailer van het vierde seizoen van YOU en stream de serie op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen