search
Hoofdrolspeler is nu toch echt klaar met 'The Flash'
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler is nu toch echt klaar met 'The Flash'

Na 10 jaar in The Flash te hebben gespeeld, is Grant Gustin toch wel klaar met de serie.

Grant Gustin heeft een hele lange tijd en heel veel seizoenen de geliefde Barry Allen gespeeld. The CW geeft de serie nog één seizoen, maar dan komt het verhaal toch echt ten einde.

The Flash is al vanaf 2014 te zien en deze week ging het allerlaatste seizoen in première. In 13 afleveringen moeten nog veel verhaallijnen afgerond worden om zo een mooi einde te hebben.

Toch is het laatste seizoen niet alleen voor het afronden van de serie. In de seizoenspremière werd de laatste grote slechterik namelijk geïntroduceerd. Red Death zal nog voor veel chaos en spanning zorgen dit laatste seizoen.

Het einde voor Grant Gustin


Het is natuurlijk heel jammer dat deze serie stopt, maar na 10 jaar Barry gespeeld te hebben, is de acteur ook wel klaar voor iets nieuws.

Dit is wat hij zei over het einde van de serie: "Ik ben er klaar voor dat het voorbij is. En dat is niet om een negatieve reden. Ik ben emotioneel klaar en mijn familie is klaar om gewoon samen naar het volgende hoofdstuk te gaan. Ik heb nooit een echte verwachting, ik heb nooit geprobeerd me voor te stellen hoe het na al die jaren zou eindigen. Dus ik heb geen idee wat ik van dit laatste seizoen kan verwachten. Welk script ik ook in mijn inbox ontvang, ik accepteer het als ons verhaal."

Bekijk hieronder de trailer en een recap van seizoen 8 en stream het laatste seizoen van The Flash op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen