search
Acteur lijkt te zeggen dat 'You' na seizoen 5 definitief stopt
Series / Nieuws

Acteur lijkt te zeggen dat 'You' na seizoen 5 definitief stopt

De misdaden van Joe Goldberg in 'You' zitten er bijna op.

Het vierde seizoen van de populaire serie You is net uitgekomen op Netflix. Nu lijkt acteur Penn Badgley (die de rol van Joe Goldberg speelt) in een interview te suggereren dat de serie eerder gaat stoppen dan je misschien denkt.

Tijdens een interview in de podcast Happy Sad Confused promootte Badgley het vierde seizoen van You, waarvan het eerste deel sinds gisteren te streamen is. In dit interview gaf hij een tijdlijn voor wanneer de serie zou kunnen eindigen.

Focus op kwaliteit


Hoewel hij benadrukte dat hij niets zeker wist en eraan toevoegde dat de belangrijkste focus lag op het behouden van de kwaliteit van het verhaal, zei de acteur dat hij een contract voor zes jaar had getekend:

"Ik heb meteen een zesjarig contract getekend. Dus ze zouden er nog twee kunnen doen als ze dat willen. Ik denk dat als er nog een seizoen komt het er maar één zal zijn".

"Dat denk ik - dit is wat ik ervan begrijp, maar ik weet het niet, ik weet het echt niet. Wel weet ik dat alle betrokkenen, van boven naar beneden, niemand wil dat deze serie uitgeput wordt"
.

Het lijkt er dus op dat de serie na dit vierde seizoen of na het vijfde seizoen zal eindigen. Deel 1 van seizoen 4 van You is nu te streamen op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen