search
Ontvangst 'You' seizoen 4 van Netflix: opnieuw een hoogtepunt?
Series / Nieuws

Ontvangst 'You' seizoen 4 van Netflix: opnieuw een hoogtepunt?

Wordt seizoen 4 van 'You' weer net zo goed ontvangen als de vorige seizoenen?

Het eerste deel van het vierde seizoen van de Netflix-serie You is sinds donderdag te streamen op Netflix. En dat moet je zeker gaan doen, want net als de vorige seizoenen krijgt deze ook weer een goede score van zowel de critics als het publiek.

In het vierde seizoen van You is Joe Goldberg (gespeeld door Penn Badgley) gevulcht naar Londen, waar hij onder een nieuwe naam lesgeeft over literatuur op de universiteit. Dit bevalt hem en hij neemt zich voor om een beter leven te gaan leiden. Of dit lukt is maar de vraag…

Veel nieuwe elementen


Op Rotten Tomatoes krijgt het nieuwe seizoen een critics rating van 88%. Dat is minder dan het eerste seizoen (93%) en het derde seizoen (97%), maar meer dan het tweede seizoen (87%). De overwegende mening van de critics lijkt te zijn dat de serie blijft entertainen, juist omdat er steeds weer compleet nieuwe elementen worden toegevoegd.

Maddy Mussen van de London Evening Standard schreef de volgende review: "Als je de vorige seizoenen leuk vond, zul je dit geweldig vinden. En als je interesse afnam toen het een beetje repetitief werd, kan dit seizoen je misschien weer terug erin brengen".

Een kritiekpunt op het seizoen lijkt te zijn dat de serie niet meer hetzelfde voelt als de vorige seizoenen, dus dat er misschien juist te veel vernieuwing is geweest. Van het publiek krijgt de serie een prima beoordeling, maar zij lijken met score van 79% net iets minder enthousiast.

Het eerste deel van seizoen 4 van You is te zien op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen