Kiefer Sutherland inderdaad niet terug voor '24'

Kiefer Sutherland inderdaad niet terug voor 24

Hij wil hooguit een cameo doen in de nieuwe reeks.

Jim Pedd, 15 juni 2015 om 15:36

Kortgeleden was er het bericht dat Fox werkt aan een spin-off van 24. Toen al was er het verhaal dat Kiefer Sutherlands Jack Bauer niet terug zou keren, zoals recent nog in 24: Live Another Day wel het geval was.
De acteur vertelde in een uitgebreid interview met Deadline dat hij niet terug keert. Hij wil heus wel een cameo maken, maar het daarbij ook laten. ”Ik keer niet terug in 24, omdat er andere dingen zijn, die ik wil doen. Toen ze zeiden dat het een gelimiteerde serie zou zijn, vond ik dat prima. Maar ik heb altijd het gevoel gehad dat, sinds seizoen 1, dat 24 zo’n goed idee is dat het altijd door kan blijven gaan. Ik geloof dat je een nieuwe cast met personages kunt maken en dat je het concept zo fris kan houden. En laten we eerlijk zijn, er zijn maar zoveel slechte dagen die iemand kan hebben, voordat je een show verandert in een slechte comic. En dat wil ik niet. Maar dat betekent niet dat ik geen cameo kan maken.”

De bedoeling van Fox zou zijn om een nieuwe mannelijke terroristenjager te casten, en hem samen te laten met een oudere vrouwelijke partner, die meer ervaring heeft. Naar verluidt zou de show net als Live Another Day slechts een beperkt aantal afleveringen krijgen.

Bron: Deadline

Lees meer over: 24, fox, spinoff, spin off, kiefer sutherland, 24 live another day, serie

Populair nieuws