search
Disney+ zet deze week 7 nieuwe afleveringen online, van o.a. het intrigerende 'Alaska Daily'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 7 nieuwe afleveringen online, van o.a. het intrigerende 'Alaska Daily'

Deze week kan je genieten van veel drama en misdaden op DIsney+

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Alaska Daily (seizoen 1 - aflevering 3)



Verschijnt op: 15 februari
Genre: Drama
Kijk op Disney+

Synopsis: Een journaliste wil helemaal opnieuw beginnen en gaat in Alaska aan de slag voor de plaatselijke krant in Anchorage.





Big Sky (seizoen 3 - aflevering 9)



Verschijnt op: 15 februari
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Disney+

Synopsis: Een privédetective en een voormalig politieagent proberen misdaadzaken op te lossen in de Amerikaanse staat Montana.





Star Wars: The Bad Batch (seizoen 2 - aflevering 9)



Verschijnt op: 15 februari
Genre: Animatie / Actie / Avontuur
Kijk op Disney+

Synopsis: Een groep van experimentele elite-klonen proberen hun weg te vinden in het almaar veranderende universum na de gebeurtenissen van de Clone Wars.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

15 februari: Horario Estelar (seizoen 1 - aflevering1) - Horror - Een bekende TV journalist moet verslag doen van een meeslepende zaak waarvan niemand weet dat hij er deel van uit maakt. Naarmate de zaak vordert gebruikt hij slimme tactieken om politie en de publieke opinie te misleiden.

15 februari: Mila no Multiverso (seizoen 1) - Avontuur / Komedie / Drama - Voor haar 16e verjaardag krijgt Mila een heel speciaal cadeau. Mila kan ineens door de tijd reizen tussen verschillende parallelle universa om op zoek te gaan naar haar moeder, Elis. Als ze haar eenmaal gevonden heeft blijkt dit pas het begin van haar avontuur.

17 februari: The Heir: The Freestyle Dynasty (seizoen 1 aflevering 17-20) - Reality-TV - Vijf wereldkampioenen in het freestyle rappen worden voor de eerste keer mentors en proberen nieuw talent aan te trekken naar de freestyle scene om zo geschikte opvolgers te vinden.

18 februari: Tokyo Revengers (seizoen 2 - aflevering 7) - Animatie / Actie / Drama - Hanagaki Takemichi realiseert zich aan het einde van zijn leven dat hij een onbevredigend leven heeft gehad. Plots wordt hij 12 jaar jaar terug in de tijd wakker en probeert alle noodlottige gebeurtenissen die staan te wachten te voorkomen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen