search
Teaser trailer voor 'Swarm' over een doorgedraaide fan
Series / Trailer

Teaser trailer voor 'Swarm' over een doorgedraaide fan

De teaser voor deze nieuwe serie over doorgedraaide fans is nu te bekijken.

Donald Glover (Atlanta) sloot twee jaar terug een overeenkomst met Prime Video. Zijn eerste serie heeft hij nu, in samenwerking met showrunner Janine Nabers (Watchmen), afgerond. Het verhaal gaat over de donkere kant van fandom..

De hoofdpersoon Dre (Dominique Fishback) is fan van een vrouwelijke popster. In de zeven afleveringen die het seizoen telt, wordt verkend hoe ver Dre bereid is te gaan in haar adoratie. De trailer kun je hieronder bekijken.

Een 'stan'


Toen rapper Eminem zijn hit Stan uitbracht, kreeg deze voornaam een nieuwe betekenis. Een 'stan' is een geobsedeerde fan. En wanneer iemand 'stant' voor een bepaalde artiest, dan betekent dit dat ze helemaal weg van hen zijn.

De nieuwe thriller-serie Swarm vertelt het verhaal van zo'n 'stan'. De trailer wekt de indruk dat het hier om een psychologische thriller gaat. We kunnen dus een blik in de duistere krochten van Dre's geest verwachten.

Verwijzing naar de werkelijkheid


'Swarm' betekent 'zwerm' en is een verwijzing naar de fans van Beyoncé. Deze staan bekend als de 'beyhive', een woordspeling die verwijst naar een zwerm bijen. Het vereren van de spreekwoordelijke koningin is het enige doel.

De trailer prikkelt de interesse en binnenkort zien we hoe obsessie een vlucht neemt.

Swarm gaat op 17 maart aanstaande in première op Prime Video.

Aanbevolen artikelen