search
Ubercool filmpje 'The Simpsons', maar nu als echte personen op basis van AI
Series / Nieuws

Ubercool filmpje 'The Simpsons', maar nu als echte personen op basis van AI

Grappig filmpje op YouTube waarin 'The Simpsons' te zien zijn als zij in het jaren '80 sitcom zouden spelen.

AI, oftewel, Articial Intelligence, is tegenwoordig nogal 'hot en happening' en kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Deze keer heeft iemand de AI gevraagd de tekenfilmfiguren uit The Simpsons om te bouwen tot echte mensen en dan gesitueerd in een jaren '80 sitcom.

De familie


The Simpsons worden in de video weergegeven alsof zij echte mensen in de jaren '80 zouden zijn. Een kale vader, een moeder met blauw haar en hun drie kleine kinderen.

Ook de andere personages


In de video zie je niet alleen de familie Simpsons zelf maar ook zie je bijvoorbeeld Ned Flanders, Principal Skinner, Barney en Mr. Burns. Ook de hond van de familie, de altijd vriendelijke 'Santa's Little Helper', komt voor in het filmpje.

Springfield


Naast de personages en het huis van The Simpsons, worden ook de school, de kerncentrale en een aantal overige bekende plekken uit Springfield in beeld gebracht.

Sommige mensen lijken echt op de karakter, soms valt de gelijkenis wat tegen. Het filmpje is echter zeker het bekijken waard. Waarom bij het filmpje de achtergrondmuziek van de serie Full House wordt afgespeeld, is ons overigens niet helemaal duidelijk.Bekijk op instagram


Kijk de serie op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen