search
Jenna Ortega werd letterlijk gek tijdens de opnames van 'Wednesday'
Series / Nieuws

Jenna Ortega werd letterlijk gek tijdens de opnames van 'Wednesday'

Hoofdrolspeelster Jenna Ortega vertelt bij Netflix-panel over de veeleisende opnames van 'Wednesday'.

Wednesday is een wereldwijd succes gebleken. Jenna Ortega werd genomineerd voor zowel een Golden Globe Award als een SAG Award. Tijdens een recent Netflix-panel vertelt Ortega over het filmen van de serie, en dit was niet altijd even makkelijk.

Ortega vertelt over het wurgschema tijdens de opnames van de serie. De lange draaidagen, het leren van nieuwe vaardigheden en het hoge tempo legden de nodige druk op de actrice.

Hamster in een molen


Ortega beschrijft dat ze als een soort hamster in een molen was, waarbij zij maar door bleef gaan. "Ik moest twee uur van tevoren op de set zijn, en dan heb je een draaidag van zo'n 12 tot 14 uur. Wanneer ik thuiskwam had ik lessen via Zoom, of mijn cello-leraar zal op me te wachten," vertelt ze.

Steun bij familie


Het opnameseizoen hield ook in dat je vrijwel de hele week door werkte. Wanneer een bepaalde les om welke reden dan ook uitviel, dan werd het weekend hiervoor gebruikt. Dat dit voor stress zorgt is overduidelijk.

Ortega vertelt: "Op een bepaald moment begon ik haar uit mijn hoofd te trekken. En mijn vader heeft de nodige FaceTime-gesprekken met me gevoerd, waarbij ik voornamelijk flink zat te huilen".

De jonge actrice heeft zich door deze pittige periode heengeslagen, en hopelijk zal zij de opnames van seizoen 2 als minder belastend ervaren.

Kijk Wednesday op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen