search
Prime Video's hitserie 'The Boys' weet nog lang niet van ophouden
Series / Nieuws

Prime Video's hitserie 'The Boys' weet nog lang niet van ophouden

Na drie succesvolle seizoenen hebben de showrunners ontzettend goed nieuws.

Het is voor Amazon's streamingdienst Prime Video een van de meest succesvolle series. Inmiddels zijn er van de serie The Boys al drie seizoenen verschenen waarbij showrunner Eric Kripke vertelt dat ook seizoen vier zeer zeker niet het laatste zal zijn.

Het nieuws komt naar aanleiding van speculatie van fans dat het vierde seizoen wel eens het laatste zou kunnen zijn. De productie is momenteel op het punt om de finale van het vierde seizoen op te nemen. Hoewel er officieel nog niets bekend is over een seizoen vijf vertelt Kripke dat hij overtuigd is dat die er hoe dan ook aan gaat komen.

Eerst nog even seizoen 4 afwachten


Voordat men op de zaken vooruit loopt moet er nog een heel nieuw seizoen aankomen. Het derde seizoen eindigde voor veel kijkers met genoeg om naar uit te kijken. Zo was het voor het personage van Billy Butcher, gespeeld door acteur Karl Urban, behoorlijke confronterend toen hij hoorde dat hij nog maar iets meer dan een jaar te leven zou hebben.

Nadat hij de diagnose had gekregen keerde hij weer terug naar de groep The Boys om zich klaar te maken voor de strijd tegen Homelander, gespeeld door acteur Antony Starr en de andere 'superhelden'. De gemoederen lopen in seizoen drie zo hoog op dat fans al verwachten dat seizoen vier een enorme hoeveelheid geweld en destructie verwachten.

Kijk alle afleveringen van The Boys op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen