search
Netflix komt deze week met maar liefst 12 nieuwe series waaronder het spannende 'Red Rose'

Netflix komt deze week met maar liefst 12 nieuwe series waaronder het spannende 'Red Rose'

Valentijnsdag is aanstaande en ook op Netflix is er genoeg om met of zonder je geliefde te bekijken.

Glenn Walsh
Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

In Love All Over Again (seizoen 1)Verschijnt op: 14 februari
Genre: Komedie / Drama / Romantiek
Kijk op Netflix

Synopsis: In 2003 bereidt de jonge filmstudent Irene zich voor om een korte film te maken. Tijdens het casten ontmoet ze Julio, op wie ze al snel verliefd wordt. Naarmate de tijd vordert brengt het leven hen op andere paden tot het moment in het heden waarin zij zich begeven.

Red Rose (seizoen 1)Verschijnt op: 15 februari
Genre: Drama / Horror / Thriller
Kijk op Netflix

Synopsis: Gedurende een lange, hete zomervakantie na de middelbare school worden de vriendschappen van een groep tieners geïnfiltreerd door de Red Rose app. Deze app verspreidt zich op hun smartphones en bedreigt ze met gevaarlijke gevolgen als ze de eisen die gesteld worden niet opvolgen.

The Law According to Lidia Poët (seizoen 1)Verschijnt op: 15 februari
Genre: Biografie / Criminaliteit / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Voor vrouwen is het verboden om het juridische ambt te beoefenen. Een vrouw bereidt zich echter voor om een zaak naar haar hand te zetten als de hoge raad zich uitspreekt in dit waargebeurde verhaal van Lidia Poët, Italië's eerste vrouwelijke advocaat.

Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

14 februari: Perfect Match (seizoen 1A) - Reality TV / Spelshow / Romantiek - Stellen doen op een bijzondere manier aan een datingshow. Ze kijken hoe ze als stel de strijd aan kunnen gaan tegen andere stellen.

15 februari: #NoFilter (seizoen 1) - Horror - De onzekere Beth in haar twintiger jaren raakt geobsedeerd door een kwaadaardige filter wat haar doet twijfelen over haar echte schoonheid.

15 februari: Eva Lasting (seizoen 1) - Drama / Romantiek - Een mysterieus tienermeisje komt terecht op een jongensschool in het Colombia van de jaren 70 waarbij ze stereotypen breekt, en ook een aantal harten.

15 februari: Full Swing (seizoen 1) - Sport / Documentaire - Een blik achter de schermen in de wereld van golf en wat er nodig is om mee te doen en te winnen op het hoogste professionele niveau.

16 februari: Aggretsuko (seizoen 5) - Animatie / Komedie / Drama - Gefrustreerd geraakt door haar ondankbare kantoorbaan probeert de 25-jarige panda te overleven met haar dagelijkse moeilijkheden door keiharde heavy metal te schreeuwen tijdens de karaoke-sessies na haar werk.

16 februari: The Upshaws (deel 3) - Komedie / Familie - Een Amerikaanse familie uit de middenklasse in Indiana worstelt om het te maken en het goed te doen zonder enige blauwdrukken.

17 februari: A Girl And An Astronaut (seizoen 1) - Drama / Romantiek / Sci-Fi - Een astronaut keert na 30 jaar vermist te zijn terug om een verloren liefde terug te vinden en een organisatie die probeert te achterhalen waarom hij niet verouderd is.

17 februari: Community Squad (seizoen 1) - Komedie / Criminaliteit - Een groep burgerwachten die in het leven is geropen om het imago van de politiedienst te verbeteren zetten per ongeluk hun eigen leven op het spel als ze de confrontatie aangaan met een groep vreemde criminelen.

17 februari: Ganglands (seizoen 2) - Actie / Criminaliteit / Drama - De zeer vakkundige dief Mehdi en leerling-dief Liana raken betrokken in een oorlog tussen drugsdealers en werken met elkaar samen in een poging hun geliefden te redden.

Aanbevolen artikelen