search
Deze achtergrond hebben die 2 nieuwe personages in 'The Last of Us'
Series / Nieuws

Deze achtergrond hebben die 2 nieuwe personages in 'The Last of Us'

We krijgen eindelijk antwoord op wat er gebeurd is met de broer van Kathleen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In bijna elke aflevering van The Last of Us ontmoeten we enkele nieuwe personages. Het spannende van de serie is dat het nooit duidelijk is of deze nieuwe personages te vertrouwen zijn of niet.

Aflevering 4 eindigde met een cliffhanger toen Joel wakker werd met een pistool in zijn gezicht en iemand die seinde dat hij stil moest blijven. In aflevering 5 sprongen we een paar dagen terug in de tijd en kwamen we erachter wie deze mensen waren.

Het bleken Henry en Sam te zijn. In de videogame zijn zij weggegaan uit het veilige Hartford, Connecticut. Ze hebben dagenlang vastgezeten in de gevallen Pittsburgh QZ met weinig voedsel en zijn op de vlucht voor Kathleen en haar mensen.

Zijn ze te vertrouwen?


Al snel blijkt dat Henry iets te maken heeft met de dood van de broer van Kathleen. Later in de aflevering komen we erachter dat hij medicijnen nodig voor zijn broertje Sam die leukemie had. De enige plek waar dit medicijn nog te vinden was, was bij FEDRA.

In deze apocalyptische wereld is niets voor niets. Het moest dus een ruil worden: iets groots voor de medicijnen. Henry heeft dus de broer van leider Kathleen overgegeven aan FEDRA, om het leven van zijn jongere broertje te redden.

Bekijk hieronder een vergelijking van de game en de serie en stream The Last of Us op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen