De Russo's bergen voor 'The Electric State' van Netflix de camera's op

Filmnieuws - Na het succes van 'The Gray Man' vorig jaar zijn de Russo Brothers nu bezig met "The Electric State' voor Netflix.

Patricia Koning, 13-02-2023 14:31

De Avengers: Endgame regisseurs laten weten dat hun nieuwste project met Milly Bobby Brown klaar is met filmen.

The Electric State

Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige geïllustreerde roman van Simon Stålenhag en speelt zich af in een opnieuw bedachte versie van 1997.

Mensen zitten geïsoleerd in hun VR-helmen en bezig met een voortdurende strijd tegen een vreemd soort monsterlijke drones. In de nasleep van een technologische meltdown, reizen een tienermeisje genaamd Michelle en een robot langs de westkust van de VS op zoek naar de vermiste broer van het meisje.

Cast

Naast Milly Bobby Brown welke we kennen van Stranger Things en Enola Holmes zien we een hoop grote sterren in deze film verschijnen. We zien o.a. Chris Pratt (Guardians of the Galaxy en Jurassic World), Ke Huy Quan (Everything Everywhere All at Once), Stanley Tucci (The King's Man) en Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier).

Verwachtingen

Heel erg veel is er tot op heden helaas niet bekend. De verwachtingen zijn nu dat The Electric State ergens begin 2024 te zien zal zijn op Netflix.


Lees meer over: Netflix, The Electric State, Anthony Russo, Joe Russo, Russo Brothers, Milly Bobby Brown, Chris Pratt, Ke Huy Quan, Stanley Tucci, Anthony Mackie

Populair nieuws