Eerste beelden uit de nieuwe aflevering 'Kin' van hitserie 'The Last of Us'

Ellie krijgt moeilijk, maar goed advies in de nieuwe beelden van The Last of Us.

Adrienne Koolen, 13-02-2023 11:53

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Na de heftige gebeurtenissen van aflevering 5 willen fans heel graag weten hoe dit verhaal verder gaat. Gelukkig is nu de teaser voor de volgende aflevering van The Last of Us uit.

Korte recap

In aflevering 5 leerden we Henry en Sam kennen. Sam en Ellie werden al snel vrienden en Ellie gaf toe hoe bang ze was om alleen te eindigen. Op het einde van de aflevering kwam het viertal in een hinderlaag terecht.

Ze dachten dat ze er levend uitgekomen waren, maar toen bleek Sam gebeten te zijn door een Infected. Ellie probeerde hem te redden met haar bloed, maar dat werkte niet. Henry pleegde op het einde van de aflevering zelfmoord, nadat hij de geïnfecteerde Sam had vermoord.


De nieuwe aflevering

De teaser begint ook met enkele beelden van aflevering 5, om zo de toon te zetten. Daarna zien we dat Ellie misschien niet zo goed is in kaartlezen, maar wel in paardrijden. Ellie en Joel komen namelijk te paard Wyoming binnen.

Na de vrolijke hereniging van Joel en Tommy (Gabriel Luna), wordt de trailer meteen weer serieus. De broers zijn te zien in een discussie over de dingen die ze samen in het verleden gedaan hebben. Dit is namelijk wat Gabriel zegt: "And they weren't "things". We murdered people."

De mensen die we vertrouwen

Dan krijgt Ellie het advies om voorzichtig te zijn met wie ze vertrouwd, aangezien alleen degene die we vertrouwen ons kunnen verraden. Het kan dat dit iets te maken heeft met Joel. De laatste afleveringen zijn de twee namelijk dichter bij elkaar gekomen en Ellie begint hem langzaamaan bijna blindelings te vertrouwen.

Bekijk hieronder de teaser trailer en stream The Last of Us op HBO Max.

Lees meer over: The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Troy Baker, Fireflies, Bill, Frank, Joel, Ellie, Gabriel Luna, Lev, Ian Alexander, Perry, Jeffrey Pierce, Kathleen, Melanie Lynskey

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam