search
Actiekomedie 'H4Z4RD' met Dimitri Vegas racet Videoland binnen
Films / Trailer

Actiekomedie 'H4Z4RD' met Dimitri Vegas racet Videoland binnen

In de film spelen onder andere DJ Dimitri Vegas en Frank Lammers hilarische rollen.

Onze Vlaamse zuiderburen hebben weer een hitfilm te pakken, die vanaf 14 februari ook te zien is in Nederland via Videoland. In de actiekomedie H4Z4RD loopt een gemoedelijk autoritje met drie vrienden in de auto van Noah volledig uit de hand. Check hieronder de spectaculaire trailer.

In de film spelen onder andere Dimitri Vegas (bekend door zijn DJ-carrière) als Noah, Jeroen Perceval als Noah's neef Carlos en Frank Lammers als Carlos' vriend Kludde. Dit drietal is het, die plaatsneemt in de auto van Noah, en zo in een falende overval terecht komt.

Waar gaat H4Z4RD over?


De Lexus van Noah speelt eigenlijk de hoofdrol in H4Z4RD, aangezien op beeld alles in en rondom de auto gebeurt. Noah heeft alles over voor zijn auto, maar op een dag komen zijn auto, hijzelf én zijn vrienden in de penarie.

Zijn neef Carlos en diens vriend Kludde plannen namelijk een overval, waar Noah helemaal niets vanaf weet. Voor zijn part moeten ze op tijd terug zijn om zijn dochtertje op te halen van school, maar dat voornemen wordt een stuk lastiger naarmate de ontwikkelingen in de film op hoog tempo andere wendingen nemen.

Vanaf 14 februari is H4Z4RD te zien bij Videoland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen